Шведът, изритал камериерка, плати доброволно глобата

https://www.24chasa.bg/novini/article/6512007 www.24chasa.bg
52-годишният Ралф Сундберг СНИМКА: ЕЛЕНА ФОТЕВА (Архив)

52-годишният Ралф Сундберг, който изрита камериерка в Слънчев бряг, е платил  доброволно глобата от 4500 лв.

На 19 октомври по сметката на районния съд в Несебър е постъпила сумата от 5000 лв.  - глобата, плюс разноските по делото. Плащането е станало чрез адвокатската кантора в България, която защитаваше Сундберг, установи проверка на 24 часа.

 Шведът не обжалва решението на районния съд в Несебър, който му наложи административно наказание глоба в размер на 4500 лв.

Заради чистото си съдебно минало, фактът, че обвинението, повдигнато срещу бияча предвижда до 3 г. затвор и липсата на материални щети, делото срещу Сундберг се гледа по специален ред. Той бе освободен от наказателна отговорност и ден след съдебния процес отлетя за родината си.

На 3 юни т.г. пияният Ралф Сундберг изрита в главата камериерката Диана Петкова, докато чистела във фоайето на хотела.

Петкова е категорична, че ще заведе граждански иск срещу бияча, посегнал й без никаква причина. 

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Лае като куче, грухти като прасе и пее хита "Бел чао". Що е то? Верният отговор е изключително талантливият пагагал Джаро от София, който е хит в социалните мрежи не само в България, но и по света. Чудатата птица има десетки видеа в интернет, в които показва необикновените си умения. Последната му изява е изпълнението на римейка "Аз съм Джаро

Пред Темида са изправени да отговарят трите най-големи банди за телефонни измами, разбити през 2019 г.! На подсъдимата скамейка вече се пържат тарторите на ало мафията - Борислав Димитров-Бобито от Горна Оряховица, Димитър Серафимов-Келеша от Левски и Христо Атанасов-Пожарникаря от Ветово, както и аверите им, научи "България Днес"

Изложен е в музея в Ардино, после пътува за Турция Борислав РАДОСЛАВОВ Доган нарисува първия портрет на Наим Сюлейманоглу след неговата кончина. Рисунката с лика на олимпийския шампион по вдигане на тежести е изложен в общинския музей в Ардино. В родопското градче той ще остане до края на септември