Момичето, хвърлило се под влак в Бургас, с ампутирани крака, борят се за живота й

https://www.24chasa.bg/novini/article/6534517 www.24chasa.bg
Снимка ЕЛЕНА ФОТЕВА

Момичето, което се хвърли под влак на бургаската гара "Владимир Павлов" е с ампутирани крака - единият на нивото на бедрото, другият на глезена.

В момента лекари от УМБАЛ Бургас извършват животоспасяваща операция, като в екипа участват съдови хирурзи и ортопеди, казаха от болницата.

Както "24 часа" писа, около 10 ч. днес 21-годишната Галина, която е от плевенското село Тотлебен, се хвърлила на релсите пред товарен влак.

Все още текат разпити на свидетели на инцидента, между които е и млад мъж, приятел на момичето. Той обаче бил в шок и говорел несвързано.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога

Тежка промоция за пловдивската си резиденция е обявил Цар Киро, показа проверка на "България Днес". Самозваният ромски монарх е извадил за продан притежаваната от него седеметажна сграда в центъра на града, става ясно от сайт за имоти. Обявената цена е 2 млн. лева. Макар и висока, сумата на практика е солидно намалена