Червеният Иво Христов нарича 80% от българите дебили по темата за спасяването на евреите (Видео)

https://www.24chasa.bg/novini/article/6537737 www.24chasa.bg
ИВО ХРИСТОВ

Депутатът от БСП свали смущаващото видео със симпатизантите от Раднево, но то още може да се гледа в Youtube

„Когато имаш един оскотял, необразован и примирен народ, манипулацията става много лесна”, коментира депутатът от „БСП за България” проф. Иво Христов и призовава да се отчете, че „80% от населението са дебилни и не могат да се подписват”.

Думите му са във връзка с казаното от говорителката на руското МВнР Мария Захарова която заяви, че Червената армия има основна заслуга за спасяването на българските евреи по време на Втората световна война и така разпали скандал. 

Във видео от събитие в Раднево, на което е участвал, проф. Иво Христов обяснява, че основният акцент от изказването на Захарова са посегателствата над паметници на съветската армия у нас. „Казва, че ако не беше съветската армия, 50
000 български евреи щяха да бъдат депортирани.

"Някой съмнява ли се, че щеше да стане така… Или тук ще кажем „Йок!”, „Не”, на Гьоринг и на Хитлер?”, пита Христов. По време на изказването си той използва обидната квалификация два пъти, като тя ясно се чува във видеото.

По-късно обаче Христов свали видеото от профила си, но то остана в Youtube. (Вижте го по-долу, скандалните думи на Христов са около 15-та минута).

Очаквайте подробности

Вижте още по темата:

ГЕРБ поиска оставката на Иво Христов, нарекъл българите дебили

Иво Христов се извини за "дебили"

Скандалът с "дебилите" на Иво Христов развълнува и фейсбук

БСП застана зад Иво Христов, няма да му иска оставката

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Кръв и самоизтезания на фестивала „Урс“ в Индия Деца и възрастни се самобичуват, за да докажат вярата си Очите с нож си вадят сектанти в опит да задоволят заветите на споминал се светец. Мътният и кървав фестивал на мазохистите от ислямското течение суфизъм може да преобърне червата и на хората с най-корава психика.

Елена Велевска е майка на три деца и носи най-сочния бюст в гилдията Многодетна македонка е сочена за новата сексбомба на родния попфолк. Елена Велевска е майка на три деца и мечтае за четвърто. Въпреки многобройните си задължения оправната блондинка демонстрира завидна фигура и е горда притежателка на най-сочните гърди в попфолка,

Кой е той: Калин Терзийски е роден в София през 1970 г., завършил е Националната природоматематическа гимназия в София, през 1996 г. завършва медицина в Софийския с отличие. През 2010 г. романът му ,,Алкохол“ е награден за най-продавана книга на годината. През 2011 г. е награден в Брюксел с първата за България Европейска награда за литература –