25-годишна майка на 4 деца: Пристрастена съм към секса, спала съм с над 100 човека

https://www.24chasa.bg/novini/article/6541542 www.24chasa.bg
Факсимиле: mirror.co.uk

Майка на четири деца твърди, че нейната 10-годишна мания да прави секс, почти я е убила, но продължава да иска да спи, всеки ден по 6 пъти, с годеника й

25-годишната медицинска асистентка Монике Прайс споделя, че е преспала с над 100 човека и заяви, че е започнала да се пристрастява към секса, след като е преспала с 15-годишен, пише "Дейли Мейл".

Тя е диагностицирана с множество болести, предавани по полов път, след като е правила безразборен секс, дори по време на бременността й, и се притеснява, че е лоша майка. Животът й се променя, когато една нощ среща 31-годишният Брандън Блу, който е шофьор на мотокар. Той й предлага брак и се опитва да й помогне с нейната зависимост. 

Момичето се обръща към хората и е категорична: "Пристрастяването към секса е като наркомания. Не те интересува как ще го получиш и не те интересува от кого. Желанието поглъща тялото и ума ти. Не осъзнавах, че е опасно, защото мислех само за себе си. Бях лоша майка. Сложих децата си да спят и излязох да правя секс. Не се върнах в продължение на няколко дни. Семейството ми беше ядосано. Дори, когато бях бременна с четвъртото ми дете, желанието ми за секс се усили заради хормоните. Бях толкова затънала в собствената си дупка, че не знаех как да се измъкна. Мислех, че животът ми ще свърши.

Монике е загубила девствеността си на 14 години, а на 15 прави оргия с най-различни мъже. На тях споделя, че е на 18 години и няма проблем. След груповия секс тя започва да се среща с по-възрастни мъже, които среща в онлайн пространството, като продължава да лъже за възрастта си. В даден момент дори вкарва мъже къщата й, когато родителите й ги няма, прави секс по телефона и изпраща голи видеа, и снимки в онлайн сайтове. "Оргията беше диво и невероятно изживяване. Бях абсолютно пристрастена."

Тя казва още, че е пробвала и с момичета, както и че снима различни порно клипове, за да задоволи сексуалните си желания.

"Годеникът ми помогна с моята пристрастеност. Той ме накара да се съсредоточа върху истинските неща - любовта, щастието, семейството. Той е абсолютно различен от всички останали досега. Той ми спаси живота. Ние сме истинско семейство."

Превод и редакция: 24 часа онлайн