Продължава издирването на изчезналата аржентинска подводница

https://www.24chasa.bg/novini/article/6568766 www.24chasa.bg
Подводницата "Сан Хуан" Снимка: Ройтерс

Продължава издирването на изчезналата аржентинска подводница, предаде Ройтерс.

Самолет на американския военноморски флот, който участва в операцията, е засякъл обект близо до района, откъдето тя е изпратила за последно сигнал. Първоначално обектът не е бил идентифициран, информира БТА.

Последвалият анализ обаче показал, че той не е свързан с подводницата "Сан Хуан", която изчезна преди повече от седмица с 44 души на борда.
Американският самолет "Посейдон" се е завърнал в базата си в Баия Бланка в Аржентина късно снощи.

Няколко десетки чуждестранни самолети и кораби участват в издирването на подводницата. 

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Най-големият динозавър е живял по българските земи! Това става ясно от находка на учени от Националния природонаучен музей към БАН. Главен асистент Латинка Христова и екипът й се натъкват на непозната досега кост край град Трън. При нейното изследване става ясно, че по земите ни е крачил най-малкият представител на най-големия вид динозаври -

За оставени кофи за смет на място за инвалиди на кръстовището на улиците Христо Белчев и Парчевич сигнализира столичанин днес. Въпросът който обаче си задават всички сега е къде тогава ще паркират инвалидите, за които е предназначено това

Медийният експерт Гого Лозанов се застопори пред разлепени оферти на туроператорска агенция и проучваше с интерес цените на екскурзиите, видя "България Днес". Философът журналист бе приковал поглед към островите Крит и Тасос, докато сладко пушеше от новите бездимни цигари. Лозанов побърза да се срещне с приятел и да сподели летните оферти.