Новинарските емисии на радио „105.6 НОВИНИТЕ СЕГА” достигат до над 50 града на България

https://www.24chasa.bg/novini/article/6568930 www.24chasa.bg

Новото информационно радио на България 105.6 НОВИНИТЕ СЕГА вече може да бъде слушано и извън София.

Уникално по своя формат и идея, 105.6 НОВИНИТЕ СЕГА, е първото Тalk радио в България. С новини, интервюта, анализи, информация, представени от емблематичните Елена Розберг, Ива Дойчинова, Евелина Павлова, Краси Москов, 105.6 НОВИНИТЕ СЕГА спазва правилата на формата- само говор, без музика.

Топ новинарите на радиото, Симеон Атанасов, Радослава Божилова, Кристина Цветкова и Симеон Чешмеджиев правят актуални емисии на всеки 15 минути. Освен на честотите на 105.6 в София, новинарските емисии звучат в над 50 града на България. Горещите теми от деня се разгръщат в интересни акценти, които новинарите разработват извън новините.

Най-бързо развиващата се радио група в България, „Оберон Радио Макс”(Radio Fresh, Радио FM+, Z-Rock, Радио Melody, 105.6 НОВИНИТЕ СЕГА) дава силна заявка за лидерска позиция на пазара, развивайки по конструктивен и иновативен начин своите радиостанции.

Слушайте 105.6 НОВИНИТЕ СЕГА и он-лайн!

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Цветомира Гущерова от Яхиново търси 24 000 евро за бъбрек, състоянието й се влошава всеки ден! Нека помогнем на нежното и крехко Цвете, която цял живот се бори с диагнозите, но днес състоянието й е критично и има един месец да събере пари и да замине за животоспасяваща бъбречна трансплантация в Турция или да „влезне в ада” и да мине на

Златка Райкова най-вероятно ще вдигне сватба на Южното Черноморие това лято, смятат приятели на изкусителката. Тя получи предложение за брак пред над 1 милион зрители в шоуто „Като две капки вода”. Сега, освен че се готви за новите си образи в предаването, трескаво обикаля сватбени агенции, организирайки щастливото събитие.

Шоуменът, който е вече на 52 години, слиза от екран в края на лятото и надали ще се върне през есента. Дългия е взел решение да отвори нова страница в живота си и занапред няма да се появява като водещ, а ще е само продуцент на собственото си предаване, писа „Уикенд“. Преди седмица Трифонов, който неотдавна обяви кастинг за политици,