Новинарските емисии на радио „105.6 НОВИНИТЕ СЕГА” достигат до над 50 града на България

https://www.24chasa.bg/novini/article/6568930 www.24chasa.bg

Новото информационно радио на България 105.6 НОВИНИТЕ СЕГА вече може да бъде слушано и извън София.

Уникално по своя формат и идея, 105.6 НОВИНИТЕ СЕГА, е първото Тalk радио в България. С новини, интервюта, анализи, информация, представени от емблематичните Елена Розберг, Ива Дойчинова, Евелина Павлова, Краси Москов, 105.6 НОВИНИТЕ СЕГА спазва правилата на формата- само говор, без музика.

Топ новинарите на радиото, Симеон Атанасов, Радослава Божилова, Кристина Цветкова и Симеон Чешмеджиев правят актуални емисии на всеки 15 минути. Освен на честотите на 105.6 в София, новинарските емисии звучат в над 50 града на България. Горещите теми от деня се разгръщат в интересни акценти, които новинарите разработват извън новините.

Най-бързо развиващата се радио група в България, „Оберон Радио Макс”(Radio Fresh, Радио FM+, Z-Rock, Радио Melody, 105.6 НОВИНИТЕ СЕГА) дава силна заявка за лидерска позиция на пазара, развивайки по конструктивен и иновативен начин своите радиостанции.

Слушайте 105.6 НОВИНИТЕ СЕГА и он-лайн!

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Най-големият динозавър е живял по българските земи! Това става ясно от находка на учени от Националния природонаучен музей към БАН. Главен асистент Латинка Христова и екипът й се натъкват на непозната досега кост край град Трън. При нейното изследване става ясно, че по земите ни е крачил най-малкият представител на най-големия вид динозаври -

За оставени кофи за смет на място за инвалиди на кръстовището на улиците Христо Белчев и Парчевич сигнализира столичанин днес. Въпросът който обаче си задават всички сега е къде тогава ще паркират инвалидите, за които е предназначено това

Медийният експерт Гого Лозанов се застопори пред разлепени оферти на туроператорска агенция и проучваше с интерес цените на екскурзиите, видя "България Днес". Философът журналист бе приковал поглед към островите Крит и Тасос, докато сладко пушеше от новите бездимни цигари. Лозанов побърза да се срещне с приятел и да сподели летните оферти.