Сапунена вода от метрото вдигна службите на крак

https://www.24chasa.bg/novini/article/6599478 www.24chasa.bg
Снимка "Гугъл стрийт вю"

Евакуират подлез в София. Оказа се, че къртицата копаела отдолу, има и пукната витрина

Сапунена вода вдигна на крак службите в София и затвори подлеза на булевардите “България” и “Гешов”.

Оказа се, че пяната е била от къртицата, която копае тунела на третата линия на метрото. Огромната машина е преминала под подлеза, но закачила водопроводни канали на около 2 м под земята и пяната избила на повърхността. Това наложило временното затваряне на част от подлеза. На мястото пристигнали екипи на полицията, Гражданска защита, общинската аварийно-спасителна дирекция и други служби.

При преминаването на къртицата под подлеза се е напукала и витрина. Охранителят подал сигнал, обезопасил мястото и спрял преминаването на граждани. Инжекционният разтвор надигнал и пода в подлеза - 3-4 кв. м от плочките.

“Къртицата работи със специална суспензия, която се излива отпред и се инжектира в почвата. Проблемът е, че под подлеза има водопроводни канали. Заради голямото налягане пяната е избила през шахтите. Част от подлеза беше затворена, за да се почисти. Няма нищо опасно, пяната е като сапунена вода”, обясни пред “24 часа” шефът на “Метрополитен” ЕАД Стоян Братоев.

Къртицата продължава да работи и се движи към ул. “Г. Софийски”. Тя трябва да изкопае тунелите на третата линия до края на 2018 г.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

 Нагъл шофьор паркира Мерцедес С класа в тревните площи до жилищна кооперация в столицата. Липсата на свободни паркоместа пред блока и високият бордюр не смутиха изобретателния водач на луксозното возило и той безцеремонно заряза колата си против всички правила в

Парти с танцуващи девойки и забавление на плажа... Това е сюжетът на песен с екзотичен клип, посветен на главния архитект на Варна Виктор Бузев. Колоритната творба бързо набира популярност в интернет и вече има близо 15 000 гледания. Песента носи името "Архитект Бузев" и се изпълнява от артиста Стоян Роянов Я Я,

Певицата в лесбопорно със своя близначка. Двете се отъркват една в друга на плажа Певицата Анн-Джи скандализира с лесбопорно! Трикратната фитнес шампионка награби еротичния модел и танцьорка Стела Тейлър във видео на известен рапър. Двете палави дами търкат голите си тела и се опипват безсрамно на плажа.