Финансовият ни елит на крака за ЧРД на Световната банка у нас

https://www.24chasa.bg/novini/article/6599582 www.24chasa.bg
Кристалина Георгиева

Със стилно тържество в Археологическия музей Световната банка отпразнува 25 години от откриване на представителството си в София. Главният изпълнителен директор на банката  Кристалина Георгиева и финансовият министър Владислав Горанов посрещтаха гостите.

Да поздравят финансовият партньор на България дойдоха министри, депутати, банкери, финансисти. Поздравления поднесоха шефът на икономическата комисия Петър Кънев, подуправителят на БНБ Димитър Костов, членът на фискалния съвет Любомир Дацов.
Георгиева поздрави българския офис на банката с песен. Сред това връчи на финансовия министър Горанов стилен подарък - писмото, с което Световната Банка уведомява тогавашния финансов министър за откриването на офис в България. "Наистина не става за пеене, но е чудесен спомен", установи Горанов. Той пожела на престижната институция още дълги години добро сътрудничество.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Най-големият динозавър е живял по българските земи! Това става ясно от находка на учени от Националния природонаучен музей към БАН. Главен асистент Латинка Христова и екипът й се натъкват на непозната досега кост край град Трън. При нейното изследване става ясно, че по земите ни е крачил най-малкият представител на най-големия вид динозаври -

За оставени кофи за смет на място за инвалиди на кръстовището на улиците Христо Белчев и Парчевич сигнализира столичанин днес. Въпросът който обаче си задават всички сега е къде тогава ще паркират инвалидите, за които е предназначено това

Медийният експерт Гого Лозанов се застопори пред разлепени оферти на туроператорска агенция и проучваше с интерес цените на екскурзиите, видя "България Днес". Философът журналист бе приковал поглед към островите Крит и Тасос, докато сладко пушеше от новите бездимни цигари. Лозанов побърза да се срещне с приятел и да сподели летните оферти.