Финансовият ни елит на крака за ЧРД на Световната банка у нас

https://www.24chasa.bg/novini/article/6599582 www.24chasa.bg
Кристалина Георгиева

Със стилно тържество в Археологическия музей Световната банка отпразнува 25 години от откриване на представителството си в София. Главният изпълнителен директор на банката  Кристалина Георгиева и финансовият министър Владислав Горанов посрещтаха гостите.

Да поздравят финансовият партньор на България дойдоха министри, депутати, банкери, финансисти. Поздравления поднесоха шефът на икономическата комисия Петър Кънев, подуправителят на БНБ Димитър Костов, членът на фискалния съвет Любомир Дацов.
Георгиева поздрави българския офис на банката с песен. Сред това връчи на финансовия министър Горанов стилен подарък - писмото, с което Световната Банка уведомява тогавашния финансов министър за откриването на офис в България. "Наистина не става за пеене, но е чудесен спомен", установи Горанов. Той пожела на престижната институция още дълги години добро сътрудничество.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Косвени улики и съвпадения решават случая Разследващите трескаво събират нови доказателства за неразкритото престъпление Със СРС-та разследващи дебнат Ивайло Борисов-Ториното и неговите авери с надежда да разкрият кой стои зад отвличането на Адриан Златков, научи "България Днес". Всяка крачка и дума на заподозрените като помагачи в престъплението

Дъщерята на Аня Пенчева залюби млад поет Не съм сама, имам си сериозно гадже, казва водещата! Водещата Петя Дикова май стяга сватба, шушукат в светските среди. Дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков се залюби с млад и обещаващ поет. Двамата са много отдадени един на друг и нищо чудно скоро да минат под венчило. "Не съм сама, имам гадже!

Цветомира Гущерова от Яхиново търси 24 000 евро за бъбрек, състоянието й се влошава всеки ден! Нека помогнем на нежното и крехко Цвете, която цял живот се бори с диагнозите, но днес състоянието й е критично и има един месец да събере пари и да замине за животоспасяваща бъбречна трансплантация в Турция или да „влезне в ада” и да мине на