Приказен подарък - забавни детски приказки за слушане с картинки

https://www.24chasa.bg/novini/article/6600738 www.24chasa.bg
Вижте филмчето към една от приказките тук: www.myartfaces.com

„Забавни детски приказки за слушане„ са 14 аудио истории в стихотворна форма за деца и възрастни, записани на CD, с картинка към всяка от тях. Продуктът е от български автори и е реализиран изцяло в България.

Един прекрасен коледен подарък за децата ни са Забавните детски приказки за слушане, пренасящи ни в реални случки от живота. Езикът на историите е богат и звучен, напомнящ любимите класически приказки, но със съвременен привкус. Приятелството, любопитството, ревността, родителската обич, подкрепата и изборът са основни теми, които еднакво силно биха развълнували както децата ни, така и нас.

Героите са животни от нашите ширини с причудливи имена. Те обичат, плачат, смеят се, прощават, търсят справедливост, защитават и правят избор.

Добрите зайци подаряват две лехи от морковите си на гладните къртичета. Цялата гора организира благотворителен концерт за малкото меченце, което е осиротяло. Прасчо учи Ежко как да бере ябълки от високите клони на дървото. Новороденото конче получава първите си съвети в живота от своя баща. Козльо и жена му разбират, че пътят към щастието е в това сами да се погрижат за седемте си козленца, въпреки трудностите. Две петлета се борят за сърцето и приятелството на една кокошка. Раненият вълк носи здравата лисица на гърба си…, а защо ли е така? Свободата и безгрижието на дивото прасе на фона на сигурността и предначертания край на неговия събрат в топлата кочинка поставя въпроса за изборите в живота…

Всяка история е с цветна илюстрация на героите, за да може децата да ги разпознават, дори да ги преразкажат или да поразсъждават на глас за онова, което им е направило впечатление. Животните са словесно одухотворени и неусетно пренасят действието в света на човешките взаимоотношения.

Приказките са записани така, сякаш ги чете някой от семейството, вдъхвайки живот на картинките в детското въображение.

Случките ни разкриват един свят, който не дава отговори на въпросите, но ги загатва и обогатява, разширявайки кръгозора на децата, докато се забавляват.

Може да поръчате „Забавни детски приказки за слушане“ на телефон: 0889 85 80 80 или на сайта: www.myartfaces.com.

Направете поръчка до края на януари 2018 г., за да получите подарък „Приказен календар 2018“.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

На свобода е пуснат 20-годишният компютърен специалист Кристиян Бойков, обвинен за хакването на данни от системата на НАП. Ден след ареста му Софийската градска прокуратура реши да пусне младежа срещу подписка и да го освободи незабавно от следствения арест на "Г.М. Димитров". Разследващите са събрали допълнителни доказателства по делото,

Министерски съвет е най-доброто място за вдъхновение за карикатуриста Чавдар Николов. Майсторът на рисуваната сатира бе изловен от топпапараците на "България Днес" да обикаля около властовите сгради на бул. "Дондуков", нарамил торбичка с най-ценното си - материали за шаржове. Николов очевидно е готов, щом види някой управник,

Мая Манолова дъх не може да си поеме от работа. Омбудсманът проведе сериозен разговор по телефона, след което забърза крачка явно за важна делова среща. Макар динамичното си всекидневие, Мановола поддържа стилен външен вид, като се започне от фризурата й, минава през бутикова чанта и завършва с обувките й.