Приказен подарък - забавни детски приказки за слушане с картинки

https://www.24chasa.bg/novini/article/6600738 www.24chasa.bg
Вижте филмчето към една от приказките тук: www.myartfaces.com

„Забавни детски приказки за слушане„ са 14 аудио истории в стихотворна форма за деца и възрастни, записани на CD, с картинка към всяка от тях. Продуктът е от български автори и е реализиран изцяло в България.

Един прекрасен коледен подарък за децата ни са Забавните детски приказки за слушане, пренасящи ни в реални случки от живота. Езикът на историите е богат и звучен, напомнящ любимите класически приказки, но със съвременен привкус. Приятелството, любопитството, ревността, родителската обич, подкрепата и изборът са основни теми, които еднакво силно биха развълнували както децата ни, така и нас.

Героите са животни от нашите ширини с причудливи имена. Те обичат, плачат, смеят се, прощават, търсят справедливост, защитават и правят избор.

Добрите зайци подаряват две лехи от морковите си на гладните къртичета. Цялата гора организира благотворителен концерт за малкото меченце, което е осиротяло. Прасчо учи Ежко как да бере ябълки от високите клони на дървото. Новороденото конче получава първите си съвети в живота от своя баща. Козльо и жена му разбират, че пътят към щастието е в това сами да се погрижат за седемте си козленца, въпреки трудностите. Две петлета се борят за сърцето и приятелството на една кокошка. Раненият вълк носи здравата лисица на гърба си…, а защо ли е така? Свободата и безгрижието на дивото прасе на фона на сигурността и предначертания край на неговия събрат в топлата кочинка поставя въпроса за изборите в живота…

Всяка история е с цветна илюстрация на героите, за да може децата да ги разпознават, дори да ги преразкажат или да поразсъждават на глас за онова, което им е направило впечатление. Животните са словесно одухотворени и неусетно пренасят действието в света на човешките взаимоотношения.

Приказките са записани така, сякаш ги чете някой от семейството, вдъхвайки живот на картинките в детското въображение.

Случките ни разкриват един свят, който не дава отговори на въпросите, но ги загатва и обогатява, разширявайки кръгозора на децата, докато се забавляват.

Може да поръчате „Забавни детски приказки за слушане“ на телефон: 0889 85 80 80 или на сайта: www.myartfaces.com.

Направете поръчка до края на януари 2018 г., за да получите подарък „Приказен календар 2018“.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Нелепо припознаване става причина за смъртта на сириеца Локман Ибрахим. Според криминалисти наемникът, изпратен от хора на ВИС-2, е трябвало да убие брат му Бахзад, сочат от МВР за един от босовете на контрабандните канали у нас. Самата екзекуция е извършена късно вечерта на 19 юли 2004 г. Куршумите застигат 37-годишния сириец с български паспорт

Богдан и Янко с обща кръвоносна система, единият е добре, другият - в кома Борислав РАДОСЛАВОВ Сиамските близнаци са под ключ в социален дом в Бургас. До тях не се допуска никой друг освен семейството и всякаква информация за състоянието им е забранена. Това показа проверка на "България Днес". Богдан и Янко се родиха през август 2016 г.

Нова серия финансови проблеми и дела заплашват богатството на Ветко Арабаджиев, показа проверка на "България Днес". След обвиненията за пране на пари и последвалия запор на част от богатството му за олигарха са се присетили от НАП и руският гражданин Семьор Данилюк. Заради неплатени дългове и данъчни задължения приходната агенция и чужденецът са