Пролетен прием в магистърски програми на НБУ

https://www.24chasa.bg/novini/article/6618495 www.24chasa.bg

Нов български университет обявява ПРОЛЕТЕН прием в магистърски програми. Обучението в тях е със средна продължителност една година и половина. Изключение са магистърските програми „Архитектура“ с шестгодишен период на обучение и „Право“ с петгодишен период на обучение. Голяма част от магистърските програми предлагат възможност за обучение и на студенти с придобита квалификационна степен „професионален бакалавър“ в същото професионално направление.

Срокът за подаване на документи е 08.01.2018 – 11.02.2018 г.

Приемът в магистърските програми включва:

• интервю с комисия (Според обявените дати за всяка програма.)

• мотивационно есе

• допълнителни изисквания, които са посочени от конкретната програма

Документите за кандидатстване са:

• заявление за кандидатстване (може да бъде получено в НБУ-София, в локалните центрове или в сайта на НБУ - тук)

• диплома за средно образование (оригинал и ксерокопие)

• диплома за завършено висше образование (оригинал и ксерокопие) или академична справка и уверение (ако все още нямате издадена диплома).

• лична карта (оригинал и ксерокопие).

Документи се подават в Студентския център на Университета и в локалните центрове във Варна, Видин и Пловдив.

Програмите, които обявяват пролетен прием ще бъдат публикувани на сайта на Университета в раздел Кандидат-студенти – Прием в магистърски програми, след 15.12.2017 г.

Нов български университет провежда обучение в бакалавърски програми, програми за професионален бакалавър, магистърски и докторски програми. НБУ предлага и продължаващо обучение в сферата на изкуствата, езиците, политиката, мениджмънта, мрежовите технологии и др.

Обучението е редовно, дистанционно, интензивно (задочно) и електронно и се осигурява от факултетите. Организирано е в учебни програми, част от които предлагат избор между редовна и дистанционна форма на провеждане.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Приближен на сочения за наркобос Виктор Боцев-Джуката отърва панделата! Георги Златков призна, че е участвал в бандата на Джуката за разпространение на дрога, сключи споразумение с прокуратурата и се размина с 2 години условно с 4-годишен изпитателен срок, научи "България Днес". Според прокуратурата Виктор Джуката е ръководил бандата между май и

Силвия Кацарова е съвестен сметкоплатец! Естрадната певицата стриктно следи плащането на задълженията си. Преди дни беше забелязана в офиса на мобилен оператор да се издължава за телефон, интернет и телевизия. Кацарова бе една от малкото клиентки, които си тръгнаха с усмивка, след като джобовете й олекнаха.

Божигол чуква 33 г. с баджанака, Лозанова също идва на празника на бившия, татуира си името на вратаря 33 години празнува днес новата звезда на "Левски" Валери Божинов. "България Днес" научи от отлично запознати източници, че нападателят няма да прави шумен купон. Божигол ще посрещне Христовата възраст у дома.