Майката на пребития Косай: Питали са го: "Ти арабин ли си?"

https://www.24chasa.bg/novini/article/6621654 www.24chasa.bg
Майката на Косай Кадър: Би Ти Ви

"Защо се правиш така на важен, арабин ли си?, питали момчетата с качулки, които пребиха 13-годишният Косай в четвъртък в двора на училище "Никола Вапцаров". Това разказа майка му пред Би Ти Ви.

"Синът ми дойде и каза: "Имаше две момчета, не ги познавам. Извикаха ме, биха ме и избягаха", допълни тя.

Косай още е в болницата със счупен нос. Вече е добре, но не иска да ходи на училище.

"Аз съм тук в България от 4 г. Искам да живея тука с децата ми спокойно, не искам проблеми", каза майката. Тя работи като готвачка във Варна. Гледа 5-те си деца сама, мъжът й починал преди години.

Полицията издирва нападателите на Косай, но още няма заподозрени.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Живея с 400 лева, нямам пожизнена пенсия, но не се оплаквам "Видях "другия" свят, но още искам в този! Имам много какво да направя с живота си, а и внучката ми дава крила". Това сподели пред вестника ни голямата ни оперна прима Христина Ангелакова месеци преди да си отиде от този свят на 20 май. Певицата почина на 73 г.

Война за контрол на наркоканали към Блзкия изток и разчистване на сметки заради предателство около разбитата фабрика за амфетамини в софийското село Опицвет са причина за екзекуцията на арабите Фейсал Закка и Матар aл Рулех. В това са убедени криминалисти, разследващи зловещото покушение от края на 2002 г.

Д-р Петър Берон се мотае по столичните пазари, видяха топпапараците на "България Днес". В малко разпасан вид зоологът разгледа внимателно какво предлагат търговците и избра най-доброто за своята