Водят Мехмед на мястото на убийството на Дамла, десетки гневни го чакат (Снимки)

https://www.24chasa.bg/novini/article/6623207 www.24chasa.bg
Около 50 души са се събрали пред блока, в който беше убита 7-годишната Дамла СНИМКИ: НЕНКО СТАНЕВ

Около 50 души са се събрали пред блока, в който беше убита 7-годишната Дамла в Момчилград и чакат довеждането на предполагаемия убиец Мехмед, с когото тази вечер трябва да бъде проведен следствен експеримент.

"Много сме гневни. Това, което се случва не е нормално", казват хората.

"Искаме да ни го дадат за 5 минути. Ние знаем какво да направим с него. Какво ще стане, ще го вкарат в затвора на топло и ще го хранят с нашите данъци", казват хората

Част от групата, която протестираше пред блока се изнесе до полицейското управление в града. Според тях имало двама задържани протестиращи. Малко преди това полицаи ги помолиха да освободят пътното платно. Полицаите убеждаваха протестиращите че няма задържани, а хора които са поканени да дават обяснения.

В крайна сметка се оказа, че в действителност задържани няма.

След 22 часа хората започнаха да се разотиват. Предполага се, че следстеният експеримент ще бъде проведен утре.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

На дюнери и цигари кара през последно време режисьорът Нидал Алгафари, видяха топпапараците на "България Днес". Видимо наедрял от нездравословните закуски, Нидал бе изловен на улицата с поредната покупка на арабски сандвич. В другата ръка нагизденият в бяла риза бивш пиар стискаше димящ фас. Нездравословно!

Шеф-готвачът Дани Спартак не е изкусен майстор само в кухнята. Бива го и в механиката! Победителят от първия сезон на "Хелс Китчън" бе уловен от папараците на "България Днес" да поправя кола пред столичен ресторант. Спартак излезе директно от кухнята, като даже нямаше време да махне престилката си, с която забърква гурме ястията.

Част от ул.Иван Вазов, която в момента е в ремонт бе превърната в импровизиран тенис корт от група ентусиасти. Игрището се намира в непосредствена близост до къщата-музей на великият писател центъра на София. снимка: Мариа