Мистерията около смъртта на българка и германец в Кефалония се заплита

https://www.24chasa.bg/novini/article/6641789 www.24chasa.bg
Остров Кефалония СНИМКА: Гугъл стрийт вю

Сатанински ритуал е версията, върху която работи полицията относно самоубийството на българка и германец, чиито трупове бяха открити на 31 декември 2017 година в частна вила на остров Кефалония. Тази първа версия излезе от факта, че в близост до труповете, които са на възраст 30-35 години са намерени медальони със сатанински символи.

Жената е намерена в хола на жилището, което е било отдадено под наем през интернет, а около нея е имало разпръснати свещи и сатанинска пентаграма. Мъжът, който е германец, е намерен в локва кръв във ваната на жилището, с прерязани вени и забоден нож в сърцето.

Очаква се светлина върху загадъчната двойна смърт да даде съдебният лекар след приключване на аутопсията.

"Няма доказателства, които да показват каквото и да е участие на друго лице, което да подкрепи престъпния характер на този случай", заяви съдебният лекар Ангелики Циола.

Двойката вероятно е консумирала голямо количество алкохол, но това ще бъде потвърдено от резултатите от токсикологичните тестове.

 Един от вероятните сценарии според съдебния лекар е българката да е починала вследствие на самонараняване, след което германецът е посегнал на живота си.