Свидетели с ужасяващи подробности за смъртта на българка и германец в Кефалония

https://www.24chasa.bg/novini/article/6642592 www.24chasa.bg
Лилия Ботушева СНИМКА: Фейсбук

Нечовешки жесток, сатанински ритуал е причината за ужасяващата смърт на 23-годишната Лили Ботушева и 30-годишния й приятел – германец. Десетки свещи, медальон със символа на пентаграмата, както и различни други предмети и изображения от езически ритуали са били открити в къщата, която е станала сцена на ужаса.

Пълнолунието на Супер Луната на новата година е използван от последователите на черна магия и жертвени ритуали момент от сатанистите, твърдят запознати с практиките им експерти. Силата на Луната и Луцифер накарали двамата да се самоубият с нож, предлагащи душите си на Сатаната. Цялата тази картина, мъртвите тела и локвите кръв са са били смразяващата гледка, на която е станала свидетел и бременната собственичка на къщата, която открила двамата самоубийци. Двойката сатанисти е наела къщата за празниците чрез електронната платформа Airbnb. В момента на откриването на мъртвите им тела, момичето било полуголо на дивана на дома, докато мъжът бил, и той полугол, мъртъв във ваната със забит в сърцето си нож в ембрионална поза. Гледката е била шокираща и ужасяваща.

Дори самите полицаи са били потресени при огледа на апартамента. Според съдебната лекарка Ангелики Цола, която е разгледала двата трупа, смъртта на момичето е настъпила преди тази на мъжа. Той е умрял от раната в сърцето от забития нож, след като е бил прерязал вените си.

„Смъртта на момичето е в резултат от кръвозагуба. Тя е била с прерязани вени. Мъжът също е прерязал вените си, но след като смъртта се забавила, взел нож и го забил в сърцето си. Разбира се, ние очакваме и токсикологични резултати“, заяви съдебният лекар за медиите.

„Живеем трилър, с всичкото това зло, което ни се случи“ се оплакват местните. Те недоумяват, как е възможно някой да измине толкова километри, за да се самоубие на такова далечно място. Собственикът на погребалното бюро, който е трябвало да се погрижи за телата описа ужасяващи образи при влизането си в къщата. „Тя беше полугола на дивана, плувнала в кръв, а той във ваната, пълна с кръв. Това, което видях, беше кошмарно. “

Преди да пристигне на острова с приятеля си българката е била обявена за издирване миналата година. По-късно е снета от издирване, тъй като се обадила на германските власти и станало ясно, че се намира в град Ерфурт. Двамата сатанисти са пристигнали на Кефалония с автомобил под наем, на който са били сменени номерата и поставени фалшиви, защото наемът на колата не бил плащан от дълго време. Според селяни, след като пристигнала на острова, двойката почти не излизала от къщата, за разлика от други туристи. Тези, които са виждали момичето приживе, я описват с черна коса и черни дрехи.