Жертвите в Нови Искър можело да бъдат седем!

https://www.24chasa.bg/novini/article/6644503 www.24chasa.bg
Майката на убития Боби държи негова снимка СНИМКА: Десислава Кулелиева

Пред bTV  бабата на убития в Нови Искър Боби разкри, че жертвите в къщата можело да бъдат с една повече. 18-годишният Боби бе застрелян заедно с приятелката си Нанси, с доведените й баща и брат Недялко и Георги и с баба й. Майка й Кети пък бе убита и захвърлена в кладенец край градчето.

"Беше щастлив. И миналата година празнуваше със съучениците си. В последния момент е решил да остане с Нанси. Трябвало и още едно дете - Тони, да бъде в къщата, но баща му е отишъл на работа и това го е спасило. Казаха, че всичките са убити с един изстрел челото. Това не е истина. Всичките за застреляни с много повече изстрели", каза бабата на Боби.

Майката на убития 18-годишен младеж добави: "Чухме се в 18,30 часа и ни каза, че са пазарували и са приготвили скара. Явно Нанси не са я пуснали и Боби е останал у тях. Аз звъннах в 12,05 на Нова година и се затваряше телефона. След това баба му звъня, но телефона беше изключен. Предполагам, че убиецът е затварял телефона. Според мен Кети и мъжа й са се забъркали с нещо, а децата са невинни жертви. Това не е случаен човек, всичко е предварително планирано."