Жертвите в Нови Искър можело да бъдат седем!

https://www.24chasa.bg/novini/article/6644503 www.24chasa.bg
Майката на убития Боби държи негова снимка СНИМКА: Десислава Кулелиева

Пред bTV  бабата на убития в Нови Искър Боби разкри, че жертвите в къщата можело да бъдат с една повече. 18-годишният Боби бе застрелян заедно с приятелката си Нанси, с доведените й баща и брат Недялко и Георги и с баба й. Майка й Кети пък бе убита и захвърлена в кладенец край градчето.

"Беше щастлив. И миналата година празнуваше със съучениците си. В последния момент е решил да остане с Нанси. Трябвало и още едно дете - Тони, да бъде в къщата, но баща му е отишъл на работа и това го е спасило. Казаха, че всичките са убити с един изстрел челото. Това не е истина. Всичките за застреляни с много повече изстрели", каза бабата на Боби.

Майката на убития 18-годишен младеж добави: "Чухме се в 18,30 часа и ни каза, че са пазарували и са приготвили скара. Явно Нанси не са я пуснали и Боби е останал у тях. Аз звъннах в 12,05 на Нова година и се затваряше телефона. След това баба му звъня, но телефона беше изключен. Предполагам, че убиецът е затварял телефона. Според мен Кети и мъжа й са се забъркали с нещо, а децата са невинни жертви. Това не е случаен човек, всичко е предварително планирано."

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Таксиииии! Така с айранче в ръка писателят Калин Терзийски се опита рано вчера сутринта да си хване превоз в столицата, видяха го топпапараците на "България Днес". Натоварен с покупки, Терзийски успя единствено да протегне айрана към един от шофьорите, за да привлече вниманието му. Заради липсата на свободна ръка творецът не си сложи маска

Само 10 години изкара зад решетките касапинът Красимир Самарджийски, който наръга 42 пъти жена си Анна с джобно ножче! Ревнивият убиец получи 20 г. затвор, но с добро поведение успява да си спести половината наказание. Това става ясно от определение на съдия Петя Крънчева от Софийския градски съд, научи "България Днес"

Илиян Михов-Баровеца стана учител на годината! Музикантът и певец, който преподава в столичното 144-о СУ "Народни будители", беше избран за учител на годината след гласуването на 130 негови колеги. Преди дни изпълнителят получава грамота, която да потвърди заслуженото му отличие. "Признанието е много сладко