Убитият Христов във Фейсбук: Не знам какво е "Предавам се". Аз съм българин (Снимки)

https://www.24chasa.bg/novini/article/6651330 www.24chasa.bg
Петър Христов е бил активен в социалната мрежа Фейсбук. Снимки Фейсбук

"Тате, какво значи "Предавам се"?. "Не знам, сине! Ние сме българи!", е един от постовете на убития тази сутрин в София бизнесмен Петър Христов в социалната мрежа Фейсбук. 

"В живота не е лесно да си добър...Трябва да си достатъчно силен, за да изтърпиш последствията от добротата си. Dura Lex, sed lex (Лош закон, но закон)", пише още Христов.

Той е публикувал още: "Създай си живот, който те кара да се чувстваш добре отвътре, а не живот, който само изглежда добре отвън". И още: "Прасчо: Как се пише любов? Мечо Пух: Тя не се пише, тя се чувства!".

Последният му пост е отпреди 21 часа. "Днес е Ивановден - денят, в който Българската православна църква почита паметта на Свети Йоан Кръстител, кръстил Исус Христос в река Йордан. Ивановден е най-празнуваният имен ден у нас - около 350 000 души носят имената Иван, Иво, Йоан, Ивайло, Иванка, Ивана, Иванета, Ива, Йоана, Йоанна, Ивелин, Ивелина, Ивайла, Ивета, Ивон, Ивона, Ивалина, Иванина, Ванина, Ваньо, Ваня, Калоян, Деян, Йовко, Йовка, Йото, Йонко, Йонка, Жан, Жана. Честит празник!", гласи той. Ден по-рано пък честити Йордановден на имениците.

На 19 декември на профила си той е публикувал интервю на "24 часа" с регионалния министър Николай Нанков, озаглавено "След няколко години Северна България ще се развива бързо като Южна".

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Бербатов стана съсед на легендата Лили Иванова. Футболистът си е купил имот в същия блок, където такъв има и певицата. С нова два апартамента, оценявани на близо един милион лева, се обзавел Димитър Бербатов, показа проверка на "България Днес". Жилищата са с площ от по 107 квадрата, а към тях вървят и просторни гаражи.

Бившият транспортен министър Николай Василев се оказа много търсена личност, видяха топпапараците на "България Днес". Видимо политикът бе под пара и не се отлепи от телефона си дори докато пресича софийските улици. Първо си чатеше с някого, след което проведе телефонен разговор. Едва затворил слушалката, се натъкна на познат,

На необичайна и радостна за окото гледка се натъкнаха столичани. Патрулка беше вдигнаха от "паяк" в центъра на града. И докато някои се радваха, че законът важи дори и за патрулките, други предположиха, че колата вероятно е аварирала и я откарват към