Петър Христов прострелян в главата, шията и гърдите. Видял е убиеца си

https://www.24chasa.bg/novini/article/6651621 www.24chasa.bg
Петър Христов СНИМКА: 24 часа

Петър Христов е видял убиеца си, става ясно от раните в тялото на бизнесмена. Той е бил поразен от куршуми в гръдния кош и шията, както и в главата.

Вероятно последният е бил контролен. Предполага се, че мъжът е издъхнал веднага, а не както по-рано бе съобщено - в болницата.

Очаквайте подробности!

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Живея с 400 лева, нямам пожизнена пенсия, но не се оплаквам "Видях "другия" свят, но още искам в този! Имам много какво да направя с живота си, а и внучката ми дава крила". Това сподели пред вестника ни голямата ни оперна прима Христина Ангелакова месеци преди да си отиде от този свят на 20 май. Певицата почина на 73 г.

Война за контрол на наркоканали към Блзкия изток и разчистване на сметки заради предателство около разбитата фабрика за амфетамини в софийското село Опицвет са причина за екзекуцията на арабите Фейсал Закка и Матар aл Рулех. В това са убедени криминалисти, разследващи зловещото покушение от края на 2002 г.

Д-р Петър Берон се мотае по столичните пазари, видяха топпапараците на "България Днес". В малко разпасан вид зоологът разгледа внимателно какво предлагат търговците и избра най-доброто за своята