Промените във фейсбук изядоха $ 3,3 млрд. на Марк Зукърбърг

https://www.24chasa.bg/novini/article/6661601 www.24chasa.bg
Марк Зукърбърг СНИМКА: РОЙТЕРС

Промените във фейсбук, които основателят на социалната мрежа Марк Зукърбърг обяви в петък, са му стрували 3,3 млрд. долара само за ден, обяви агенция Блумбърг. Така той е загубил четвъртото си място с списъка на най-богатите хора на планетата.

Зукърбърг иска новинарския поток във фейсбук да се промени така, че да се даде място на повече съобщения и снимки на приятели за сметка на постове на корпоративни страници и на медийните публикации. Инвеститорите обаче веднага реагираха на съобщението и акциите на социалната мрежа поевтиняха с 4,5%.

Загубата от 3,3 млрд. е тежка, но няма да се отрази кой знае колко на състоянието на американеца, което се оценява на 74 млрд. долара.

Още повече че миналата година бе много добра за него и той увеличи богатството си с 4,4 млрд.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

През всевъзможни перипетии преминават родните волейболисти. Един от тях е невъзможността да влезнат, в каквото и да е превозно средство. На централният блокировач на националния волейболен отбор Ники Николов му става все по-трудно да влезе дори в собствената си кола, видя "България днес". Заради това той прибягва до услугите на таксита.

Глория никога не е с подуто лице КОЯ Е ТЯ Джулия Ангелова е един от най-популярните гримьори в България вече повече от 15 години. Получила редица престижни награди за работата си, сред които "Златна игла" за "Най-добър моден гримьор" за 2004 г. и 2008 г., "Първа награда за принос към цялостна модна визия на модел".

С просторен апартамент за впечатляващите 339 039 лв. се е обзавела Лили Иванова, показа проверка на "България Днес" в Имотния регистър. Новото жилище на естрадната прима е с впечатляващата площ от 196 квадратни метра, а към него вървят и два гаража. За разлика от повечето българи, които ползват ипотеки при покупки на ново жилище,