Dentsu Digital Camp 2018 събира международни маркетинг специалисти на една сцена в София

https://www.24chasa.bg/novini/article/6687204 www.24chasa.bg

Маркетинговата конференция “Dentsu Digital Camp” ще се проведе за втори път в София на 15 февруари, 2018 г. Организирано от Dentsu Aegis Network България, събитието ще е с основна тема “Transforming the future: People and Data”.

“Dentsu Digital Camp” ще събере отново на едно място над 600 маркетинг професионалисти и лидери на мнение и ще даде думата на водещи световни експерти от медия индустрията и представители на някои от най-прогресивните марки от българския и регионален пазар, да представят своите решения за превръщането на големите данни, с които почти всяка компания разполага, в смислена информация, която подхранва взимането на ефективни бизнес решения.

Сред основите лектори тази година в София ще са Глобалният директор Стратегии и Иновации на Dentsu Aegis Network - Найджъл Морис, Генералният директор на Amnet и управляващ програматик дивизията за Европа, Близкия Изток и Африка – Масимо Фонтана; Румяна Тренчева, Управляващ директор на SAP за Югоизточна Европа; Димитър Димитров, Изпълнителен директор на Софарма Трейдинг; Татяна Гречнова, Ръководител Продуктови решения в DataLab, Русия; Директор Потребителско поведение на компанията за дигитален криейтив Isobar, Великобритания – Алекс Хамилтън, представители на Google и др.

Както и по време на първото си издание, Dentsu Digital Camp цели публиката да получи безпристрастни и практически съвети за тенденциите, инструментите, технологиите и начините които отключват нови възможности пред брандовете през следващите няколко години. Програмата на събитието за 2018 г. ще покрие теми като връзката между поведението на брандовете и навиците на хората и как това диктува взимането на маркетингови решения, персонализирането на рекламата, създаването на адресируеми послания в многоканална среда, тенденциите и иновациите, които рушат представата на потребителите за симбиозата между данните и хората.

Форумът е изграден така, че да създаде уникална симбиоза между бизнеса, творческия потенциал на участниците, медиите и технологиите в света на комуникациите, такъв какъвто ще бъде утре.

Повече информация за събитието и лекторите може да откриете на http://digitalcamp.bg/. То се провежда в партньорство със SAP България, Neticle.bg, IAB Bulgaria, Фондация StartUp, eCommerse Academy, She Promotions и с медийната подкрепа на bTV Media Group, 24 часа, сп. Мениджър, Обекти, WebCafe, sportal.bg, bg-mamma, mail.bg, actualno.com, dir.bg, Kaldata, expert.bg

Dentsu Digital Camp се организира от Dentsu Aegis Network България, част от глобалната мрежа Dentsu Aegis Network. В България комуникационната компания развива медия агенциите Carat и Vizeum, агенциите за дигитален маркетинг – iProspect и дигитален криейтив Isobar, звеното за инвестиционен и медиен мениджмънт Amplifi, както и търговското подразделение за автоматизирано купуване на рекламни площи онлайн - Amnet.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Световна шампионка по гимнастика дарява лентата си от олимпиадата в Рио де Жанейро в подкрепа на каузата "Сърце за пример". Християна Тодорова и куп популярни лица дават лични вещи за благотворителен търг в подкрепа на жени, жертви на насилие. Актрисата Стоянка Мутафова, певиците Нели Рангелова, Михаела Маринова и Сантра,

Камен Тонов свързан с неофициалния охранителен бизнес на Балбузанов Участник от „Биг брадър“ се оказа коз на прокуратурата срещу Камен Балбузанов-Куката. Камен Тонов-Михаловски бе викнат в спецсъда, за да даде показания по дело за рекет, палежи и побои срещу плевенския ъндърграунд герой заради връзките си с неофициалния му охранителен бизнес,

Живея чрез изкуството. То ми е необходимо, за да съм това, което съм. Така обяснява работата и призванието си актрисата и художник Диана Димитрова. Шармантната красавица, която спечели симпатиите на широката публика след превъплъщението си в образа на д-р Зорница Огнянова от популярния сериал "Откраднат живот",