Създаваме общ маршрут за китайски туристи на Балканите

https://www.24chasa.bg/novini/article/6713726 www.24chasa.bg
Министър Ангелкова посреща своите колеги за неформалната среща на министри на туризма от ЕС и Балканите. СНИМКИ: Йордан Симеонов СНИМКА: 24 часа

Създаването на общ маршрут за китайски туристи в Европа и по-точно на т. нар. "Балкански маршрут" ще бъде една от основните теми на неформалната среща на министрите на туризма, която започна в НДК. Това съобщи министърът на туризма Николина Ангелкова по време на посрещането на своите колеги от ЕС.

Веднага след неформалната среща ще се състои друга на министрите на туризма на ЕС на тема "Туризъм и икономически растеж". Срещата е част от събитията по време на българското европредседателство. В нея участват министрите на туризма от страните на ЕС и колегите им от Балканите.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Живея с 400 лева, нямам пожизнена пенсия, но не се оплаквам "Видях "другия" свят, но още искам в този! Имам много какво да направя с живота си, а и внучката ми дава крила". Това сподели пред вестника ни голямата ни оперна прима Христина Ангелакова месеци преди да си отиде от този свят на 20 май. Певицата почина на 73 г.

Война за контрол на наркоканали към Блзкия изток и разчистване на сметки заради предателство около разбитата фабрика за амфетамини в софийското село Опицвет са причина за екзекуцията на арабите Фейсал Закка и Матар aл Рулех. В това са убедени криминалисти, разследващи зловещото покушение от края на 2002 г.

Д-р Петър Берон се мотае по столичните пазари, видяха топпапараците на "България Днес". В малко разпасан вид зоологът разгледа внимателно какво предлагат търговците и избра най-доброто за своята