Уволниха пазача на завода, откъдето задигнаха 21 копача на биткойни

https://www.24chasa.bg/novini/article/6714457 www.24chasa.bg
От помещение в ЗИИУ, отдадено под наем, са откраднати 21 копача на биткойни.

Портиерът на ЗИИУ в Благоевград е бил уволнен след кражбата на 21 копача на биткойни. Обирът станал  събота надвечер, като по това време пазачът на бил на работното си място.  От охранителната фирма отказаха коментар. "Нека разследващите си свършат работата на спокойствие. Да не пречим на колегите. От нас каквото зависи, сме го направили", лаконично обясни единият от съсобствениците.

Машините, на обща стойност над 200 хил. лв., са откраднати от помещение в завода, ползвано под наем, което се намира на петия етаж.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Живея с 400 лева, нямам пожизнена пенсия, но не се оплаквам "Видях "другия" свят, но още искам в този! Имам много какво да направя с живота си, а и внучката ми дава крила". Това сподели пред вестника ни голямата ни оперна прима Христина Ангелакова месеци преди да си отиде от този свят на 20 май. Певицата почина на 73 г.

Война за контрол на наркоканали към Блзкия изток и разчистване на сметки заради предателство около разбитата фабрика за амфетамини в софийското село Опицвет са причина за екзекуцията на арабите Фейсал Закка и Матар aл Рулех. В това са убедени криминалисти, разследващи зловещото покушение от края на 2002 г.

Д-р Петър Берон се мотае по столичните пазари, видяха топпапараците на "България Днес". В малко разпасан вид зоологът разгледа внимателно какво предлагат търговците и избра най-доброто за своята