Даниел Шопов става търговски директор на Avon за България, Македония и Албания

https://www.24chasa.bg/novini/article/6754091 www.24chasa.bg
Даниел Шопов.

От 1 февруари 2018г. компанията преминава през организационна трансформация към нова търговска география

Козметичната компания Avon претърпява структурни промени в ръководството си. Позицията на търговски директор за България, Македония и Албания се поема от Даниел Шопов. В новата си роля Даниел ще отговаря за укрепването на местното лидерство на Avon на трите пазара, и ще се съсредоточи върху ускоряването на растежа и процеса на взимане на решения, максимално близки до пазара.

Даниел започва кариерата си в AVON през 2011 г. като анализатор продажби. От тогава досега той успява да придобие богат опит в различни роли за козметичната компания, включително като дивизионен мениджър „Продажби“, мениджър „Активации“ и мениджър „Продажби“ за България и Сърбия. В доскорошната си роля той успява да създаде силен търговски екип в Сърбия и същевременно да поддържа стабилното представяне на България в период на силно конкурентен пазар. Даниел получава бакалавърската си степен по бизнес администрация от Американския университет в България. Магистратурата си в същата специалност завършва в Университета в Мейн, САЩ, където след това работи в сферата на висшето образование и администрация. След кратък престой в Италия, той се завръща с жена си и дъщеря си в България и започва своя път в Avon.

„Хората в компанията ми помогнаха да извървя за кратко време нелекия път от анализатор до търговски директор. Предизвикателсвото на всяка следваща позиция ме кара да се развивам и подобрявам, за да мога да отговоря на очакванията.“ споделя Даниел във връзка с развитието си в компанията и мотивацията си в новата си роля. „Ейвън е бранд-икона (iconic brand) както със своите продукти, така и с благотворителните си каузи и това дава възможност на всеки наш представител и служител да допринася и да бъде част от нещо по-голямо от тях самите всеки ден.“,

Той поема ролята на търговски директор за България, Македония и Албания от Елисавета Коробченко, която след пет години на успешно бизнес развитие на компанията в България, се връща в родната си Украйна като Генерален мениджър за Украйна и Грузия.

Промяната на управленския екип на компанията идва след организационна трансформация, която ефективно от 1 февруари преразпределя принадлежността на Avon България към нова търговска география, формирайки нов клъстър от пазари за компанията. През последните години България бе част от регион Балкани. С цел оптимизиране на бизнес процесите, както и засилване на местното лидерство и възможностите за кариерно развитие на талантите, Avon България вече е част от новосъздадения регион Югоизточна Европа – “SEE”, заедно с Румъния, Молдова, Македония и Албания.

Управлението на новия клъстър се поема от Андреа Молдован. До този момент, Андреа заема позицията на генерален мениджър на Avon за "Slavics & Nordics". Кариерата й в компанията включва три години като национален директор „Продажби“ за Мароко, след което поема ролята на изпълнителен директор „Продажби” за Централна и Източна Европа.

Андреа поема ръководството на новообособения регион в момент, в който Avon се изправя пред силна международна конкуренция в категорията на онлайн продажбите, но остава водеща сила в козметичния сектор на много пазари, включително Румъния, където към момента е козметичната компания с най-голям пазарен дял. „Обожавам факта, че тази работа ми дава възможност да правя много повече от бизнес.“, споделя Андреа Молдован. “Avon е компания, която дава сила и независимост на жените, възможност да се развиват и да бъдат своята най-добра версия.“

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Харесвам се, не ми пука, фука се Анджи В садо-мазо порноклип лъсна джендърът Анджелина, известна като двойничка на Николета Лозанова. 21-годишният Филип, както е родното й име, не се посвени и веднага след като преминала от мъжки в женски пол, решила да заснема видео със секссъдържание за спомен. "И за това ли ще ме мразите?

Българският снайперист Крум Хаджипетков шашна и най-добрите военни специалисти в Германия, след като уцели портокал от 800 метра разстояние. Това е само един от уникалните рекорди на българина, регистрирани по време на състезание в Германия това лято. Ефрейторът от 31-ви механизиран батальон - Хасково, спира дъха на всички с точния си мерник.

Световна шампионка по гимнастика дарява лентата си от олимпиадата в Рио де Жанейро в подкрепа на каузата "Сърце за пример". Християна Тодорова и куп популярни лица дават лични вещи за благотворителен търг в подкрепа на жени, жертви на насилие. Актрисата Стоянка Мутафова, певиците Нели Рангелова, Михаела Маринова и Сантра,