„ЗД Евроинс” АД активира онлайн форма за регистриране на щети по имуществени застраховки

https://www.24chasa.bg/novini/article/6785250 www.24chasa.bg

„Застрахователно дружество Евроинс” АД активира нова услуга за своите клиенти „Онлайн регистриране на щети по имуществени застраховки”. На специална страница в корпоративният сайт на дружеството всеки клиент с активна застраховка „Имущество”, при настъпване на застрахователно събитие покрито по застрахователната полица, може лесно, бързо и в реално време да изпрати уведомление за щета.

Необходимите действия, които клиентът следва да направи са детайлно описани на страницата на дружеството тук. Клиентът трябва да попълни всички задължителни полета, да направи снимки на увреденото имущество (с мобилен телефон или фотоапарат), които да прикачи към формата, както и ако са направени неотложни разходи за спасяване на имуществото, да приложи разходните документи. При правилно попълнени полета в електронната форма, клиентът ще получи имейл в рамките на един работен ден с потвърждение и номер на предявената претенция. На база предоставените документи, претенцията ще бъде обработена и клиентът ще бъде уведомен за последващия процес на ликвидация в регламентираните от закона срокове.

Онлайн формата за регистриране на щети по имуществени застраховки е първата крачка към дигитализиране продажбата на застрахователни продукти и уреждане на предявени претенции, част от стратегията на дружеството да подобрява услугите и продуктите, които предоставя на своите клиенти.

За „ЗД Евроинс” АД

„ЗД Евроинс” АД е шестата по големина застрахователна компания в България, която вече 20 години присъства активно на българския застрахователен пазар. Компанията е част от „Евроинс Иншурънс Груп“ (ЕИГ) една от най-големите независими застрахователни групи в Централна и Югоизточна Европа с над 7% пазарен дял в региона. ЕИГ е фокусирана в предлагането на пълен набор застрахователни продукти в областите: общо, здравно и животозастраховане. Базираната в София група оперира в 7 европейски държави, Украйна и Русия, като притежава дъщерни дружества в 4 от тях - България, Румъния, Македония и Украйна. Групата обслужва повече от 2.5 млн. клиенти и има над 1600 служители.. www.euroins.bg , www.eig.bg

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Гигантски 32-килограмов шаран бе уловен на езеро край София. Уникалното постижение регистрира Владимир Веселинов (31 г.) от софийското село Реброво. Той издърпал трофеен унгарски шаран на баластриерата край Враждебна, информира divoto.bg. Замятал е с дънна въдица, като стръвта е била протеиново топче с аромат на ананас.

Собственик на заведение прорязва 4 дървета и ги третира с вещество с цел умъртвяването им, за да застрои тротоарната площ до заведението си в кв. "Гео Милев", бл 109 столицата. За това сигнализира в социалните мрежи Михаил Димитров и призовава компетентните органи да вземат отношение по

Сложиха рога на писателката Калина Паскалева. Изкусителката се появи с две плитки под формата на рогчета в косата си пред известен столичен хотел, видя България Днес. Малко малко начумерена, любовта не спира да блика от нея. Красавицата се беше барнала с очила под формата на сърца във фаталния червен цвят.