„ЗД Евроинс” АД активира онлайн форма за регистриране на щети по имуществени застраховки

https://www.24chasa.bg/novini/article/6785250 www.24chasa.bg

„Застрахователно дружество Евроинс” АД активира нова услуга за своите клиенти „Онлайн регистриране на щети по имуществени застраховки”. На специална страница в корпоративният сайт на дружеството всеки клиент с активна застраховка „Имущество”, при настъпване на застрахователно събитие покрито по застрахователната полица, може лесно, бързо и в реално време да изпрати уведомление за щета.

Необходимите действия, които клиентът следва да направи са детайлно описани на страницата на дружеството тук. Клиентът трябва да попълни всички задължителни полета, да направи снимки на увреденото имущество (с мобилен телефон или фотоапарат), които да прикачи към формата, както и ако са направени неотложни разходи за спасяване на имуществото, да приложи разходните документи. При правилно попълнени полета в електронната форма, клиентът ще получи имейл в рамките на един работен ден с потвърждение и номер на предявената претенция. На база предоставените документи, претенцията ще бъде обработена и клиентът ще бъде уведомен за последващия процес на ликвидация в регламентираните от закона срокове.

Онлайн формата за регистриране на щети по имуществени застраховки е първата крачка към дигитализиране продажбата на застрахователни продукти и уреждане на предявени претенции, част от стратегията на дружеството да подобрява услугите и продуктите, които предоставя на своите клиенти.

За „ЗД Евроинс” АД

„ЗД Евроинс” АД е шестата по големина застрахователна компания в България, която вече 20 години присъства активно на българския застрахователен пазар. Компанията е част от „Евроинс Иншурънс Груп“ (ЕИГ) една от най-големите независими застрахователни групи в Централна и Югоизточна Европа с над 7% пазарен дял в региона. ЕИГ е фокусирана в предлагането на пълен набор застрахователни продукти в областите: общо, здравно и животозастраховане. Базираната в София група оперира в 7 европейски държави, Украйна и Русия, като притежава дъщерни дружества в 4 от тях - България, Румъния, Македония и Украйна. Групата обслужва повече от 2.5 млн. клиенти и има над 1600 служители.. www.euroins.bg , www.eig.bg

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Известният кримигерой Атанас Мечев, по-популярен като Наско Гаргата, избира с тайфата професионални фотоапарати, видя "България Днес". В компанията на респектиращите си авери разследваният от прокуратурата като тартор на наркобанда Наско доста компетентно боравеше с езика на фотографа при покупката на апарат.

Лошото момче на италианския футбол Марио Балотели има ново гадже. Това е певицата Елоди. Двамата се запознали в Милано, откъдето е изпълнителката. Според близки на нападателя на "Олимпик" (Марсилия) той е лудо влюбен в нея. Тя му отговаряла със същото. Новата любима на Супер Марио подобно на куп негови бивши гаджета има минало на модел.

Единственият, който може да спре Георги Аспарухов да вкарва голове е... съотборникът му Сашо Костов! Забавната история се разиграва по време на мач в Израел, в който "Левски" съсипва от бой домакините от "Апоел". "Сините" водят с 5:0, когато Сашо решава да се избудалка със своя съотборник. Приближава се до Гунди и му казва: "Хайде излизай.