В Русе откри врати нов Арбитражен съд

https://www.24chasa.bg/novini/article/6812538 www.24chasa.bg

В началото на април със специална церемония откри врати новият Арбитражен съд в Русе. За негов председател арбитражната колегия избра с пълно единодушие Илиян Илиев.

На коктейл с много гости, организиран по този повод, Илиян Илиев бе поздравен лично от председателя на Арбитражния съд в София Драгомир Желязков, който му пожела успехи в работата.

На събитието бяха представени и Борислав Венелинов Жечев и Галина Ангелова Механджиева - арбитри в новата структура.

Русе е деветият град, в който притежаващото солиден опит в сферата на арбитража Сдружение с нестопанска цел "Правна помощ и медиация" изгражда новата арбитражна институция.

Разрастването на структурата е не само резултат от успешната работа през 2017 г., но е и показателно за все по-нарастващото доверие на бизнеса в процедурата по арбитраж и медиация както в България, така и в чужбина.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

На дюнери и цигари кара през последно време режисьорът Нидал Алгафари, видяха топпапараците на "България Днес". Видимо наедрял от нездравословните закуски, Нидал бе изловен на улицата с поредната покупка на арабски сандвич. В другата ръка нагизденият в бяла риза бивш пиар стискаше димящ фас. Нездравословно!

Шеф-готвачът Дани Спартак не е изкусен майстор само в кухнята. Бива го и в механиката! Победителят от първия сезон на "Хелс Китчън" бе уловен от папараците на "България Днес" да поправя кола пред столичен ресторант. Спартак излезе директно от кухнята, като даже нямаше време да махне престилката си, с която забърква гурме ястията.

Част от ул.Иван Вазов, която в момента е в ремонт бе превърната в импровизиран тенис корт от група ентусиасти. Игрището се намира в непосредствена близост до къщата-музей на великият писател центъра на София. снимка: Мариа