Момиче: Майка ми и братчето ми са в "Пирогов" след катастрофата (Видео)

https://www.24chasa.bg/novini/article/6814524 www.24chasa.bg

"Обадиха ми се по телефона, че е станала голяма трагедия". Това каза пред "24 часа" млада девойка, чиито роднини са пострадали при катастрофата на АМ "Тракия" край Вакарел, при която загинаха най-малко шест души, а над 20 са ранени.

Девойката разказа, че пострадали са 13-годишното й братче и нейната майка. По телефона се обадила майката, използвала чужд мобилен апарат, тъй като нейният останал в автобуса. Жената е контактна, но в момента е в операционната в "Пирогов".

Автобусът все още не е вдигнат. Информацията за 10 жертви засега не се потвъждава. По-рано днес БТА съобщи за 10 жертви, позовавайки се на информация на "Спешна помощ"

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

"Левски" смени треньора и на "Герена" има нови методи за подготовка. Един от тях изглежда революционен поне за отборите в София. "Сините" вече тренират на пясък. Или поне тези от играчите, които се възстановяват от различни травми. На паркинга пред съблекалните на "Герена" в специално оградено място бе насипано сериозно количество пясък.

Тази година ще се проведе XXVI-тото издание на уникалния по рода си международен фестивал за авторска македонска песен и изпълнителско изкуство "Пирин Фолк" Сандански. За втора поредна година курортният ни град ще посрещне и участници в конкурса за деца – "Детски Пирин Фолк". На 24 август в Летния театър 20 деца на възраст между 8 и 15 години от

Николай Грозев е роден на 25 юли 1960 г. Средното си образование е завършил в ТМТ "Н.Е. Жуковски" в Сливен, а висшето - в Институт за учители специалисти, отново в областния град. От 1984 до 1990 г. работи като автоинструктор към СБА - Нова Загора. След това в продължение на 17 години е управител в частен бизнес.