Радев: Ще разбера гражданите за създаването на нови партии

https://www.24chasa.bg/novini/article/6818673 www.24chasa.bg

"Ако недоверието в политическото статукво продължи да расте, ще бъдем свидетели на създаването на нови партии и аз ще разбера българските граждани." Това заяви президентът Румен Радев в отговор на въпрос на третокурсничката по право Антония Тодорова па време на дискусия в УНСС. Тя се стоя след лекцията на държавния глава в рамките на Младежкия икономически форум на университета.

Президентът е на всички българи, заяви Радев на въпроса дали би създал политически проект.

При отчета на първата си година като президент Радев категорично отговори на въпрос на "24 часа", че няма намерение да прави партия. Днес той остана на същата позиция, на за първи път изказа подкрепа за подобна инициатива от страна на граждани.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

За оставени кофи за смет на място за инвалиди на кръстовището на улиците Христо Белчев и Парчевич сигнализира столичанин днес. Въпросът който обаче си задават всички сега е къде тогава ще паркират инвалидите, за които е предназначено това

Медийният експерт Гого Лозанов се застопори пред разлепени оферти на туроператорска агенция и проучваше с интерес цените на екскурзиите, видя "България Днес". Философът журналист бе приковал поглед към островите Крит и Тасос, докато сладко пушеше от новите бездимни цигари. Лозанов побърза да се срещне с приятел и да сподели летните оферти.

Няколкостотин овцевъди и козевъди подкрепени от много граждани днес се събраха на протест пред МС с искания за по-високи държавни компенсации заради загубите които търпят стопаните в страната след умъртвяването на животни в Странджанско и ограниченията в продажбата на мляко. В знак на протест протестиращите запалиха вълна и изляха част от