Нов браузър ще предоставя безопасен интернет

https://www.24chasa.bg/novini/article/6820064 www.24chasa.bg
СНИМКА: Pixabay

Нов интернет браузър има амбиция да предоставя безопасен интернет. Това е част от борбата с екстремизма и порнографията, каза в Националния пресклуб на БТА Никита Георгиев - управител на СУХБА - Европа.

Браузърът има черен и бял списък. Така намаляват опасностите в мрежата.

Интернет средата става все по-опасна. Около 70 на сто от децата са в мрежата и това крие много рискове за тях, заявиха от компанията.

От там анонсираха създаване на специален таблет за деца, който във формата на игра им напомня през определено време да променят своята позиция и да се насочат към физическа активност, в противен случай играта им спира.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

За оставени кофи за смет на място за инвалиди на кръстовището на улиците Христо Белчев и Парчевич сигнализира столичанин днес. Въпросът който обаче си задават всички сега е къде тогава ще паркират инвалидите, за които е предназначено това

Медийният експерт Гого Лозанов се застопори пред разлепени оферти на туроператорска агенция и проучваше с интерес цените на екскурзиите, видя "България Днес". Философът журналист бе приковал поглед към островите Крит и Тасос, докато сладко пушеше от новите бездимни цигари. Лозанов побърза да се срещне с приятел и да сподели летните оферти.

Няколкостотин овцевъди и козевъди подкрепени от много граждани днес се събраха на протест пред МС с искания за по-високи държавни компенсации заради загубите които търпят стопаните в страната след умъртвяването на животни в Странджанско и ограниченията в продажбата на мляко. В знак на протест протестиращите запалиха вълна и изляха част от