TaxiMe - може би най-добрата алтернатива за таксиметровите шофьори в София

https://www.24chasa.bg/novini/article/6820270 www.24chasa.bg
снимка: Линда Александрийска

Все повече таксиметрови шофьори заявяват желанието си да работят с TaxiMe, защото така имат достъп до много повече клиенти, работят независимо и печелят повече. От миналата есен TaxiMe вече има лицензиран превозвач, с което може да предложи пълен комплект от услуги на таксиметровите шофьори - стикери, превозвач и поръчки от над 350 000 клиенти.

Как се става

TaxiMe шофьор?

TaxiMe свързва над 350 000 клиенти с 3500 подбрани шофьори в София.

Екипът на TaxiMe неуморно посреща все повече желаещи шофьори да се включат.

В рамките на ден всеки от тях получава отговор дали е одобрен. Проверката включва кратко интервю с шофьора, преглед на документите и оглед на автомобила. След одобрение шофьорът получава достъп и веднага започва да получава поръчки от TaxiMe.

Как работи?

TaxiMe работи така, че и двете страни да са доволни - шофьорите печелят повече, като получават много поръчки през цялата година, а клиентите поръчват лесно и бързо и пътуват приятно.

Иновативният алгоритъм разпределя поръчките към шофьорите, като взима предвид различни критерии: разстоянието до клиента, пълни и празни километри, трафика и личния ранкинг на шофьора. Той пък се определя от поставената му оценка след интервюто, оценките, които получава от клиентите, и неговата коректност при приемане и изпълняване на поръчките. Всички златни и сребърни шофьори-партньори на TaxiMe, които изберат да облепят автомобила си с логото на TaxiMe, автоматично придобиват предимство при получаването на поръчки.

Шофьорите-партньори, които стават част от превозвача на TaxiMe и поставят логото на TaxiMe върху автомобила си, ползват промоционално безплатно първоначално облепване.

Срещу това шофьорите получават достъп до над

350 000 клиенти в София, подробен отчет за изпълнените поръчки и навременна помощ по телефон или онлайн, когато имат нужда от такава.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

За оставени кофи за смет на място за инвалиди на кръстовището на улиците Христо Белчев и Парчевич сигнализира столичанин днес. Въпросът който обаче си задават всички сега е къде тогава ще паркират инвалидите, за които е предназначено това

Медийният експерт Гого Лозанов се застопори пред разлепени оферти на туроператорска агенция и проучваше с интерес цените на екскурзиите, видя "България Днес". Философът журналист бе приковал поглед към островите Крит и Тасос, докато сладко пушеше от новите бездимни цигари. Лозанов побърза да се срещне с приятел и да сподели летните оферти.

Няколкостотин овцевъди и козевъди подкрепени от много граждани днес се събраха на протест пред МС с искания за по-високи държавни компенсации заради загубите които търпят стопаните в страната след умъртвяването на животни в Странджанско и ограниченията в продажбата на мляко. В знак на протест протестиращите запалиха вълна и изляха част от