TaxiMe - може би най-добрата алтернатива за таксиметровите шофьори в София

https://www.24chasa.bg/novini/article/6820270 www.24chasa.bg
снимка: Линда Александрийска

Все повече таксиметрови шофьори заявяват желанието си да работят с TaxiMe, защото така имат достъп до много повече клиенти, работят независимо и печелят повече. От миналата есен TaxiMe вече има лицензиран превозвач, с което може да предложи пълен комплект от услуги на таксиметровите шофьори - стикери, превозвач и поръчки от над 350 000 клиенти.

Как се става

TaxiMe шофьор?

TaxiMe свързва над 350 000 клиенти с 3500 подбрани шофьори в София.

Екипът на TaxiMe неуморно посреща все повече желаещи шофьори да се включат.

В рамките на ден всеки от тях получава отговор дали е одобрен. Проверката включва кратко интервю с шофьора, преглед на документите и оглед на автомобила. След одобрение шофьорът получава достъп и веднага започва да получава поръчки от TaxiMe.

Как работи?

TaxiMe работи така, че и двете страни да са доволни - шофьорите печелят повече, като получават много поръчки през цялата година, а клиентите поръчват лесно и бързо и пътуват приятно.

Иновативният алгоритъм разпределя поръчките към шофьорите, като взима предвид различни критерии: разстоянието до клиента, пълни и празни километри, трафика и личния ранкинг на шофьора. Той пък се определя от поставената му оценка след интервюто, оценките, които получава от клиентите, и неговата коректност при приемане и изпълняване на поръчките. Всички златни и сребърни шофьори-партньори на TaxiMe, които изберат да облепят автомобила си с логото на TaxiMe, автоматично придобиват предимство при получаването на поръчки.

Шофьорите-партньори, които стават част от превозвача на TaxiMe и поставят логото на TaxiMe върху автомобила си, ползват промоционално безплатно първоначално облепване.

Срещу това шофьорите получават достъп до над

350 000 клиенти в София, подробен отчет за изпълнените поръчки и навременна помощ по телефон или онлайн, когато имат нужда от такава.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Малчуганите рисуваха със Здрава Каменова и Ники Желев Кой не знае Гошо, кой не е слушал за него? Малкото страхливо вълче, което придобива все по-голяма популярност, преди ден зарадва децата, дошли в Младежкия театър в рамките на Международния литературен фестивал, който се проведе през уикенда. Заедно със симпатичния Гошо на сцената се появиха

4,5 г амфети на дози в дома на Петър Рачков Разследват брата на известния комик за разпространение на наркотици Четири пакетчета, пълни с равно количество амфетамини, открити в дома на Петър Рачков, го заковават по обвинението за държане на наркотици. Заради дрогата, открита в дома му, той отново попада в бургаския арест, този път сам.

Нова порция корумпирани служители в ДАИ разкриха вчера при съвместна акция от специализираната прокуратура, ГДБОП и ДАНС. Операцията стартира в ранни зори. Ръководените от шефа на спецпрокуратурата Иван Гешев маскирани агенти започват с арест на служителите, контролиращи трафика на изхода на Благоевград в посока София.