Полицай задържа крадец в дома си в Радомир

https://www.24chasa.bg/novini/article/6820326 www.24chasa.bg

Служител на полицията в Радомир е задържал крадец в дома си, съобщи ОД на МВР - Перник.

В.К. /54г./ от дупнишкото с. Самораново проникнал в къща и откраднал сумата от 1270 лева и 15 евро. Собственикът на имота обаче го арестувал.

Парите са иззети, а на В.К. е наложена 24- часова мярка по Закона за МВР. Започнато е бързо производство.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Арестант остана по долни гащи пред съдийка, за да демонстрира раните си, превързани с тоалетна хартия в затворническата болница! Своеобразният стриптийз се случи в Специализирания съд, където съдия Елена Попова гледа мерките за неотклонение на сина на Йоско Костинбродския - Иван Йосифов, и авера му Петър Симеонов, видя "България Днес".

Люти закани за саморазправа и дори убийство е отправял убиецът от Лесново към своя роднина преди 5 години. 62-годишният Трайчо дори е бил викан в полицията, където са го претърсвали за оръжие, но такова не било открито и Трайчо бил пуснат по живо, по здраво. "Причината да плаши жената беше, че имаше претенции към някакви къщи и имоти.

Легендата Божидар Искренов за първи път се събра с бившата си съпруга Алина след развода им. Това стана на сватбата на дъщеря им Настася в събота, а двамата показаха, че са заровили томахавката в името на щастието на детето си. Красивата наследничка на Радостта на народа избра най-желаната дата за сключване на брак тази година - 18.08.2018.