Кармен Лазарова: Аз бях само водач на групата на Теодора в Бразилия. Не съм лечител (Видео)

https://www.24chasa.bg/novini/article/6842261 www.24chasa.bg
Кармен Лазарова

Съпругът на Теодора: Кармен се е отнесла немарливо

Аз съм само водач в Бразилия. Запознах се с Теодора чак в Бразилия. Тази група, която взех, е от 9 човека. Аз попитах за състоянието на хората в групата организаторката им и водача на хората от България - Валя Лунгарова. Тя ми каза, че всеки има някакви болежки, но най вече отиват за духовно извисяване. Това каза медиумът Кармен Лазарова пред Гала в предаването "На кафе" по повод ситуацията с болната от рак Теодора, която се е влошила след лечение при медиум в Бразилия. Кармен е поела групата при пристигането й в Бразилия и ги е завела до медиума Жоао Де Деус. Т няколко пъти по-късно в разговора каза, че е научила за рака на Теодора чак на третия ден в Бразилия.

"Аз не съм лечител, аз ходя по цял свят да изучавам какви лечители има, кой с какво се занимава, но не лекувам. Аз не мога да променя хората. Болестта според мен идва от погрешни модели на поведение.", увери Лазарова. 

За да се разбере терапията на Жоао трябва да се разбере какво е човекът. Той има една енергийна матрица, която се състои от много тела. Работата на Жоао Де Деус е  духовните лечители на човечеството да дадат допълнителна енергия на тази матрица, която се състои от основни 8 тела и когато телата се настроят наново, тогава човешкото тяло се подобрява.

Кармен ми беше писала мейли за плащането, за самата програма. Не знам дали Кармен и Теодора са комуникирали преди пътуването. Моята работа бе да организирам логистичната част от пътуването, за да не се занимава Теодора с това. Аз през цялото време си мислех, че Кармен е запозната със състоянието й. Това каза съпругът на Теодора - Александър. 

Кармен от своя страна твърди, че е искала да се срещне с всеки човек поотоделно за мястото, на което отиват, какъв трябва да е багажът, пътят, каква трябва да е подготовката, но така и не се е срещанала с Теодора. 

Не съм уведомявал за състоянието на Теодора, аз мислих че всичко е уточнено. Мислех че всичко е ясно. С оглед на това, което Кармен ми е посочила като пример, че е лекувана жена с рак на двете гърди, знаех, че всичко е ясно, каза Александър, а Кармен отговори, че става въпрос за съвсем различни случаи. 

Теодора може би в продължение на 1 година беше на лечение в Турция. Много от пътуванията бяха извършвани със самолет. За това бяха запознати лекуващите й лекари. И от тук и от там, лекарите работеха в пълен синхрон. Аз имах разговор с личната й лекарка, споменах й. Аз имам един сериозен грях, защото личната й лекарка каза, че е чувала за този лечител и е съмнителен, пожела ни успех, каза Александър. Той допълни, че досега няма докторско становище, че дългите пътувания със самолет влошават състоянието на болните. 

Когато са били на терапията, Теодора се е оплакала от болки в главата, но Кармен не е обърнала внимание, твърди съпругът на болната жена. 

Аз разбрах за болежките, бях до нея, успокоявах я, отговори Кармен. Индивидуалната среща е всички да минават покрай медиума. Това е срещата. Не е индивидуално. Те минават покрай него и въздейства енергийно, допълни още тя. 

Съпругът на Теодора твърди, че Кармен Лазарова е реагирала немарливо по отношение на състоянието на хората в групата. Според него трябва тя да е запозната с всеки един. 

Хора с по-тежки състояния ходят 4-5 пъти, променят всичко в живота си в продължение на години, за да могат да се чувстват по-добре, твърди Кармен. От едно главоболие, което минава за 4 часа, аз не мога да разбера какво й е състоянието. Аз не бях запозната от какво е болна в началото. Аз разбрах, че не се чувства добре, но аз бях сигурна, че това е моментно състоние. Разбрах на 3-я ден от запознаството ми с Теодора от какво боледува. "Тя ми каза, че това й е последният шанс", заяви Кармен. 

Валя и Мартин и Петър са наши познати. Валя никога не се е представяла за водач на група. Валя и Мартин бяха хората, които ни споменаха за това пътуване. Тя ми изпрати контактите на Кармен и Любов Василева. Свързах се с Любов за организацията на самолетните билети и с Кармен за заплащането. Винаги ми е представено, че водачът на групата е Кармен, всички останали са просто част от групата, разказа съпругът на Теодора. Валя е човекът, който ми каза, че Теодора е настанена в болница и ме извика. 

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Руска легенда води нашите, 15 национални отбора кръстосват кукички Легендарният руснак Виктор Кисельов ще води подготовката на националния отбор на България за световното първенство по риболов на лед. Мондиалът ще се проведе на 26 и 27 януари у нас. Домакин е град Батак, а състезателите ще ловят на язовир "Широка поляна".

Режисьорът Димитър Митовски отказва да носи ръкавици в студените дни. Вместо това сценаристът си е купил яке с по-дълги ръкави, които да го предпазват от мразовития студ, видяха папараците на "България Днес". С това нестандартно мислене, остава само да си купи ски например, за да избегне проблема и със заледените тротоари, по които едвам върви.

Дизайнерката Меглена Каканашева-Мегз официално е прилапала фирмите на любовника си Румен Рончев, показа проверка на "България Днес". Самият Рончев обяви, че дружествата са обсебени без негово знание. Документите около продажбата на акциите в "Ню Транс Груп" и "Розова долина Екс" са вписани в Търговския регистър преди дни.