Търсят Боян Петров за последно с хеликоптер, вижте къде (Обновена)

https://www.24chasa.bg/novini/article/6864857 www.24chasa.bg
Боян Петров СНИМКА: Фейсбук

Продължава издирването на Боян Петров в Хималаите. Хора от екипа на алпиниста в България съобщиха за БНТ, че днес един хеликоптер ще направи оглед на терена около лагер 2 в района на връх Шиша Пангма.

Шерпи и алпинисти ще претърсват за следи от Боян Петров в ниските части на върха.

Сайтът Dream Wanderlust съобщава, че времето е сравнително добро. Днес ще бъде осъществено последно търсене, преди да се стигне до заключение, според ръководителя на издирването по въздух.

"Екипът с хеликоптер вече е над Шиша Пангма и извършва операция за издирване, за да намерят някаква следа от катерача. Този следобед "Смирик Еър" ще подготви доклад за операцията. Дали тя ще бъде продължена от екипа от шерпи и от екипа с хеликоптер ще бъде решено от съответния орган", пише още Dream Wanderlust.

СНИМКА: Фейсбук/Dream Wanderlust

Превод и редакция: 24 часа онлайн

Очаквайте подробности.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

От концерта в зала О2 в Лондон Подкрепям тези жени в борбата за децата им, обяви Дългия , снимки: Юлиан САВЧЕВ Милион лева ще дадат Слави Трифонов и "Ку-ку бенд" на децата с увреждания след концерта си в музикалния гигант - зала „О2 арена“, в Лондон на 9 юни. Концертът ще се казва "Системата ги убива", а шоуменът ще излезе със същата тениска,

Продуцентът Андрей Арнаудов стана горд татко на момче. Неговата съпруга Емануела го дари със син, който се е родил с перфектни мерки - 3,450 кг и е висок 51 см. Андрей все още не знае кога ще ги изписват. "Кръстих го на баща ми Васил, той много щеше да се радва", сподели Андрей, чийто татко бе видният български хоров диригент Васил Арнаудов.

Уникален дует заформиха фолклегендата Софи Маринова и бившият български национал по футбол Благой Георгиев. Джизъса и ромската кралица се засякоха по време на абитуриентски купон в столичен хотел. Естествено, Благо веднага стана център на внимание и бе поканен от Софи да пеят заедно на микрофона. "За нашата икона Благо Георгиев", афишира Софи.