ЕНП ни подкрепя за превозвачите (Видео)

https://www.24chasa.bg/novini/article/6865049 www.24chasa.bg
Цветанов Цветанов и Манфред Вебер

Позицията на ГЕРБ по пакета "Мобилност" е абсолютно идентична с тази на ЕНП в Европейския парламент. Ние сме партията на свободния пазар и искаме на него да има конкурентноспособност. Не трябва да се използват европейски механизми, които да наказват българските превозвачи.

Това заяви лидерът на групата на ЕНП в Европейския парламент Манфред Вебер след среща с българския си колега Цветан Цветанов. В Народното събрание той се срещна с парламентарната група на ГЕРБ.

"Изненадва ме позицията на социалистите - групата, която най-много пледира за въвеждането на по-високи социални стандарти, а в България противодейства именно на това", критикува лидерът на най-голямата фракция в Европарламента. ГЕРБ го дари с картината "Българка" на художника Христо Балев.

Гостът заяви, че в Брюксел българското председателство на Съвета на ЕС се определя като силно и добре организирано. Похвали и приоритетите, върху които действа то, като подчерта, че благодарение на премиера Бойко Борисов цяла Европа говори за Западните Балкани.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

От концерта в зала О2 в Лондон Подкрепям тези жени в борбата за децата им, обяви Дългия , снимки: Юлиан САВЧЕВ Милион лева ще дадат Слави Трифонов и "Ку-ку бенд" на децата с увреждания след концерта си в музикалния гигант - зала „О2 арена“, в Лондон на 9 юни. Концертът ще се казва "Системата ги убива", а шоуменът ще излезе със същата тениска,

Продуцентът Андрей Арнаудов стана горд татко на момче. Неговата съпруга Емануела го дари със син, който се е родил с перфектни мерки - 3,450 кг и е висок 51 см. Андрей все още не знае кога ще ги изписват. "Кръстих го на баща ми Васил, той много щеше да се радва", сподели Андрей, чийто татко бе видният български хоров диригент Васил Арнаудов.

Уникален дует заформиха фолклегендата Софи Маринова и бившият български национал по футбол Благой Георгиев. Джизъса и ромската кралица се засякоха по време на абитуриентски купон в столичен хотел. Естествено, Благо веднага стана център на внимание и бе поканен от Софи да пеят заедно на микрофона. "За нашата икона Благо Георгиев", афишира Софи.