ГЕРБ: Столарски вече е прехвърлил името на камарата на КРИБ

https://www.24chasa.bg/novini/article/6910642 www.24chasa.bg
Станислав Иванов от ГЕРБ СНИМКА: "24 часа"/Архив

"Аз не знам кой ще бъде председател на камарата и колко ще бъде членският внос. Това ще се реши от всички притежатели на лицензи - около 16 хиляди човека, сами ще си изберат председателя, който има право на не повече от 2 последователни мандата. Това заяви Станислав Иванов от ГЕРБ в отговор на Корнелия Нинова, която заяви, че близко лице до ГЕРБ е запазило името на автомобилната камара.

Иванов посочи, че е говорил с Любомир Столарски и той е заявил, че е прехвърлил името на КРИБ. "Още в същия ден е отишъл, запазил го е и го е прехвърлил на КРИБ."

Първо се направиха 4 кръгли маси, на които се обсъдиха промените. Противоречия се появиха в 3 насоки - да не се преотстъпва правото за издаване на лиценз за превоз на пътници и товари на председателят на камарата, а да се осъществява от министъра. Така е разписано в законопроекта, второто искане беше да се раздели камарата в 2 направления - автобусни и товарни превозвачи.

Трябва да има камара на превозвачите, за да се обедини бранша, поводи още Иванов.

Камарата ще издава 2 документа - за финансова стабилност и за лоялност.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

"Левски" смени треньора и на "Герена" има нови методи за подготовка. Един от тях изглежда революционен поне за отборите в София. "Сините" вече тренират на пясък. Или поне тези от играчите, които се възстановяват от различни травми. На паркинга пред съблекалните на "Герена" в специално оградено място бе насипано сериозно количество пясък.

Тази година ще се проведе XXVI-тото издание на уникалния по рода си международен фестивал за авторска македонска песен и изпълнителско изкуство "Пирин Фолк" Сандански. За втора поредна година курортният ни град ще посрещне и участници в конкурса за деца – "Детски Пирин Фолк". На 24 август в Летния театър 20 деца на възраст между 8 и 15 години от

Николай Грозев е роден на 25 юли 1960 г. Средното си образование е завършил в ТМТ "Н.Е. Жуковски" в Сливен, а висшето - в Институт за учители специалисти, отново в областния град. От 1984 до 1990 г. работи като автоинструктор към СБА - Нова Загора. След това в продължение на 17 години е управител в частен бизнес.