Цветанов: Не бихме казали категорично дали ще оттеглим Закона за Автомобилната камара

https://www.24chasa.bg/novini/article/6912409 www.24chasa.bg
Цветан Цветанов обвини социалистите, че се използва политическата възможност за нажежаване на напрежението в обществото СНИМКА: Архив

Не бихме казали категорично дали Законът за автомобилната камара ще бъде оттеглен или не, но искаме да има диалог и под такава форма сме готови на компромиси. Това заяви председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов в кулоарите на парламента във връзка със Закона за създаване на Автомобилна камара и днешните протести на автобусните превозвачи.

Той обвини социалистите, че се използва политическата възможност за нажежаване на напрежението в обществото и се създава противопоставяне на транспортния бранш.

Цветанов допълни, че с проекта за камарата ще се подобри работната среда и ще се ограничи възможността за сив сектор и за тежките пътни инциденти, които се случват.

„Много са тежките пътнотранспортни произшествия, които завършват със загуба на човешки живот. Нека да видим защо това се случваше и дали с тази камара няма да се подобри ситуацията", посочи още Цветанов.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

13 бона дава общината за воаяжа Борислав РАДОСЛАВОВ На хаджилък отива оцелялата в касапницата в Хитрино Шенай Хюсеин. Един месец ще остане в Израел вдовицата, която загуби 42-годишния си съпруг Танер и 18-годишния си син Дениз при взрива на цистерните на 10 декември 2016 година. Там ще бъде придружена от оцелелия си син Юнуз.

Шоуменът и какаов плантатор Кофе Бабоне вече не е момченцето, родено под "огромно мангово дърво в Гана", както казва самият той. Топпапараците на "България Днес" изловиха Кофе далеч от светлината на прожекторите, но доста по-близо до луксозната цивилизация - яхнал мощен джип в центъра на София. Фактът,

12-годишният Радостин Чолаков е компютърен гений! И дори световният гигант "Гугъл" призна качествата му. Ученикът от родопското село Барутин впечатли цяла България с уменията си в програмирането. Той успява да създаде приложение за забавни факти, което впечатлява "Гугъл". От компанията му отпускат 2400 долара под формата на ваучери,