“Софийска вода” с нов шеф

https://www.24chasa.bg/novini/article/6913566 www.24chasa.bg

Васил Тренев е новият изпълнителен директор на “Софийска вода” на мястото на Арно Валто, който отива във “Веолия утър технолоджис” - дъщерно дружество на “Веолия”.

Тренев е бил зам. изпълнителен директор на компанията, има богат опит в мениджмънта на финансови и търговски организации, работил е в Общинска банка, ОББ и други. Завършил е Техническия университет и Югозападния университет “Неофит Рилски”.

“Ще продължим да утвърждаваме “Софийска вода” като най-добрия и модерен ВиК оператор в България”, заявви Тренев.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

13 бона дава общината за воаяжа Борислав РАДОСЛАВОВ На хаджилък отива оцелялата в касапницата в Хитрино Шенай Хюсеин. Един месец ще остане в Израел вдовицата, която загуби 42-годишния си съпруг Танер и 18-годишния си син Дениз при взрива на цистерните на 10 декември 2016 година. Там ще бъде придружена от оцелелия си син Юнуз.

Шоуменът и какаов плантатор Кофе Бабоне вече не е момченцето, родено под "огромно мангово дърво в Гана", както казва самият той. Топпапараците на "България Днес" изловиха Кофе далеч от светлината на прожекторите, но доста по-близо до луксозната цивилизация - яхнал мощен джип в центъра на София. Фактът,

12-годишният Радостин Чолаков е компютърен гений! И дори световният гигант "Гугъл" призна качествата му. Ученикът от родопското село Барутин впечатли цяла България с уменията си в програмирането. Той успява да създаде приложение за забавни факти, което впечатлява "Гугъл". От компанията му отпускат 2400 долара под формата на ваучери,