В дом в Париж български студенти живеят без наем

https://www.24chasa.bg/novini/article/6957499 www.24chasa.bg
Д-р Христофоров, съпругата му Ан, Елена Панайотова, директорката на Художествената галерия – Добрич Евелина Ханджиева (от ляво надясно) СНИМКАЛ Авторката

Студент № 76 пребивава по време на обучението си във Франция в дома на семейство д-р Боян Христофоров и Ан дьо Колбер Христофоров – каза семейството в Добрич, където Ан открива изложба в Художествената галерия „Пътищата на лятото”, заедно с Елена Панайотова.

Да приемат български студенти в дома си в Париж, които не плащат наем, но има условие да работят, е почти 30-годишна традидиция в семейството.

„Имахме 4 деца, те пораснаха, къщата е голяма, какво по-хубаво да се срещаш с млади хора” – казва д-р Христофоров. Според него, сега малко са се попроменили специалностите на студентите – преобладават мениджмънт, финанси, докато преди са били архитектура, медицина и др.

„В момента в къщата има 3-ма български студенти” – казва още д-р Христофоров. Той е гастроентеролог, пенсионер, но, по думите му, поработва от време на време.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Харесвам се, не ми пука, фука се Анджи В садо-мазо порноклип лъсна джендърът Анджелина, известна като двойничка на Николета Лозанова. 21-годишният Филип, както е родното й име, не се посвени и веднага след като преминала от мъжки в женски пол, решила да заснема видео със секссъдържание за спомен. "И за това ли ще ме мразите?

Българският снайперист Крум Хаджипетков шашна и най-добрите военни специалисти в Германия, след като уцели портокал от 800 метра разстояние. Това е само един от уникалните рекорди на българина, регистрирани по време на състезание в Германия това лято. Ефрейторът от 31-ви механизиран батальон - Хасково, спира дъха на всички с точния си мерник.

Световна шампионка по гимнастика дарява лентата си от олимпиадата в Рио де Жанейро в подкрепа на каузата "Сърце за пример". Християна Тодорова и куп популярни лица дават лични вещи за благотворителен търг в подкрепа на жени, жертви на насилие. Актрисата Стоянка Мутафова, певиците Нели Рангелова, Михаела Маринова и Сантра,