От утре до вторник е записването на класираните седмокласници в гимназиите

https://www.24chasa.bg/novini/article/6958962 www.24chasa.bg
Ваня Кастрева (в средата) СНИМКА: Пиер Петров/Архив

От 13 до 17 юли, без събота и неделя, класираните седмокласници на втория етап в София трябва да се запишат в съответните училища с оригиналните документи. Тази препоръка към седмокласниците и към техните родители отправя началникът на Регионалното управление на образованието в София-град Ваня Кастрева, предава БТА.

Учениците, които не се запишат, не запазват местата си.

Неприетите, некласираните и незаписаните ученици могат да участват в третото класиране, като подават ново заявление в училищата-гнезда или по електронен път. В заявлението за участие в третото класиране желанията се пренареждат и се посочват само паралелките, за които са обявени свободни места.

Свободните места за третия етап на класирането ще бъдат обявени на 19 юли на сайта на съответното Регионалното управление по образованието в страната и в училищата-гнезда.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Глория никога не е с подуто лице КОЯ Е ТЯ Джулия Ангелова е един от най-популярните гримьори в България вече повече от 15 години. Получила редица престижни награди за работата си, сред които "Златна игла" за "Най-добър моден гримьор" за 2004 г. и 2008 г., "Първа награда за принос към цялостна модна визия на модел".

С просторен апартамент за впечатляващите 339 039 лв. се е обзавела Лили Иванова, показа проверка на "България Днес" в Имотния регистър. Новото жилище на естрадната прима е с впечатляващата площ от 196 квадратни метра, а към него вървят и два гаража. За разлика от повечето българи, които ползват ипотеки при покупки на ново жилище,

Сочни гърди и дупета разголиха родните чалгаджийки в разгара на лятото. Изпълнителките, които не крият прелести и във видеоклиповете си, още по-свободно се разхвърлиха по плажовете у нас и в чужбина. Най-активна в събирането на тен е Мара Отварачката. Фолкаджийката почти всеки уикенд е на родното Черноморие,