Николай Колев - Босия напусна първото заседание на комисията по казуса му

https://www.24chasa.bg/novini/article/6970030 www.24chasa.bg
Босия (вторият от ляво на дясно с дългата бяла коса) напусна първото заседание на временната комисия, създадена да работи по неговия казус. Снимка Авторката

Николай Колев - Босия напусна първото заседание на временната комисия, създадена да работи по неговия казус. Това се случи след като председателят на комисията Станислав Иванов посочи, че второто заседание ще се проведе през следващата седмица, защото дотогава членовете на комисията трябва да се запознаят с фактите, предоставени от Колев. С тях той поиска оставката на транспортния министър Ивайло Московски, защото имало данни, че хора с фалшиви дипломи се явявали на изпити за управление на автомобили.

"Искам до утре да има решение, както говорихме с Караянчева. Ще ви представя факти, които не могат да бъдат оспорени и не трябва да подлежат на дебати. Трябва да бъдат гласувани за 24 часа, не могат да бъдат тълкувани и не са нужни седмици или месеци.", заяви Колев.

Когато Иво Кръстев, който заяви, че е изпитващ бъдещите шофьори, искаше да представи документите, Колев се разгневи и заяви, че те не подлежат на дискусии и представяне, защото иначе членовете на комисията ще ги искат.

"Ще направим обследване на тези факти, но ни трябва време", заяви шефът на комисията.

Босия стана от стола си и тръшна вратата, като заяви, че иска сега комисията да се произнесе в рамките на 24 часа.

Членовете на комисията и гостите се обединиха около мнението, че са загрижени за здравето му, но изложените факти не са аргументирани и доказани.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Харесвам се, не ми пука, фука се Анджи В садо-мазо порноклип лъсна джендърът Анджелина, известна като двойничка на Николета Лозанова. 21-годишният Филип, както е родното й име, не се посвени и веднага след като преминала от мъжки в женски пол, решила да заснема видео със секссъдържание за спомен. "И за това ли ще ме мразите?

Българският снайперист Крум Хаджипетков шашна и най-добрите военни специалисти в Германия, след като уцели портокал от 800 метра разстояние. Това е само един от уникалните рекорди на българина, регистрирани по време на състезание в Германия това лято. Ефрейторът от 31-ви механизиран батальон - Хасково, спира дъха на всички с точния си мерник.

Световна шампионка по гимнастика дарява лентата си от олимпиадата в Рио де Жанейро в подкрепа на каузата "Сърце за пример". Християна Тодорова и куп популярни лица дават лични вещи за благотворителен търг в подкрепа на жени, жертви на насилие. Актрисата Стоянка Мутафова, певиците Нели Рангелова, Михаела Маринова и Сантра,