Николай Колев - Босия напусна първото заседание на комисията по казуса му

https://www.24chasa.bg/novini/article/6970030 www.24chasa.bg
Босия (вторият от ляво на дясно с дългата бяла коса) напусна първото заседание на временната комисия, създадена да работи по неговия казус. Снимка Авторката

Николай Колев - Босия напусна първото заседание на временната комисия, създадена да работи по неговия казус. Това се случи след като председателят на комисията Станислав Иванов посочи, че второто заседание ще се проведе през следващата седмица, защото дотогава членовете на комисията трябва да се запознаят с фактите, предоставени от Колев. С тях той поиска оставката на транспортния министър Ивайло Московски, защото имало данни, че хора с фалшиви дипломи се явявали на изпити за управление на автомобили.

"Искам до утре да има решение, както говорихме с Караянчева. Ще ви представя факти, които не могат да бъдат оспорени и не трябва да подлежат на дебати. Трябва да бъдат гласувани за 24 часа, не могат да бъдат тълкувани и не са нужни седмици или месеци.", заяви Колев.

Когато Иво Кръстев, който заяви, че е изпитващ бъдещите шофьори, искаше да представи документите, Колев се разгневи и заяви, че те не подлежат на дискусии и представяне, защото иначе членовете на комисията ще ги искат.

"Ще направим обследване на тези факти, но ни трябва време", заяви шефът на комисията.

Босия стана от стола си и тръшна вратата, като заяви, че иска сега комисията да се произнесе в рамките на 24 часа.

Членовете на комисията и гостите се обединиха около мнението, че са загрижени за здравето му, но изложените факти не са аргументирани и доказани.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

На дюнери и цигари кара през последно време режисьорът Нидал Алгафари, видяха топпапараците на "България Днес". Видимо наедрял от нездравословните закуски, Нидал бе изловен на улицата с поредната покупка на арабски сандвич. В другата ръка нагизденият в бяла риза бивш пиар стискаше димящ фас. Нездравословно!

Шеф-готвачът Дани Спартак не е изкусен майстор само в кухнята. Бива го и в механиката! Победителят от първия сезон на "Хелс Китчън" бе уловен от папараците на "България Днес" да поправя кола пред столичен ресторант. Спартак излезе директно от кухнята, като даже нямаше време да махне престилката си, с която забърква гурме ястията.

Част от ул.Иван Вазов, която в момента е в ремонт бе превърната в импровизиран тенис корт от група ентусиасти. Игрището се намира в непосредствена близост до къщата-музей на великият писател центъра на София. снимка: Мариа