Само в "24 часа": Вижте хора на певците от Световрачене - шестима от тях вече ги няма

https://www.24chasa.bg/novini/article/7025729 www.24chasa.bg

С ексклузивни кадри на пенсионерския певчески клуб в село Световрачене разполага "24 часа." Вчера той пътува на екскурзия, а на връщане в Своге автобусът се обърна и 16 души загинаха. На снимката се виждат шестима от загиналите. Кадърът е от среща на пенсионерския клуб в Световрачене с този от с. Войняговци. Той е направен на 13 юни т.г. 

 Близките на всички загинали вече са уведомени. 

Засега не е ясно има ли кадри от екскурзията, тъй като при падането телефоните на много от тях са се счупили. С вероятна експертиза ще се опитат да възстановят част от кадрите, но не се знае дали това ще е успешно.  

 

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Кола пропадна в дупка на булевард близо до столичен мол, видя "България Днес"! Злощастният собственик бе принуден да изостави луксозното си возило, тъй като не успя сам да го измъкне от калния

Впечатлява международно жури с агнешки котлети с пюре от грах и земна ябълка 16-годишно момче е най-добрият млад кулинар у нас. Единадесетокласникът Ивайло Гасеров учи в професионалната гимназия по туризъм "Д-р Васил Берон" във Велико Търново, а преди седмици грабна почетно първо място на международен кулинарен конкурс с рецепта за агнешки

С бодра крачка и жизнен дух масажистът Христо Запрянов, по-познат като Доцента, обикаля мразовитите улици в столицата, видя "България Днес". 75-годишният личен масажист на Христо Стоичков, а и на целия национален футболен отбор не се притеснява от минусовите температури и чевръсто гони ангажиментите си, нарамил спортен сак.