Митинг на пловдивската автогара "Юг", спряха превозвач с 8 курса до София

https://www.24chasa.bg/novini/article/7031777 www.24chasa.bg
Хората чакат, за да стигнат до столицата, но няма рейсове.

Стълпотворение от необслужени пътници има на пловдивската автогара "Юг", мнозина от тях ругаят и псуват. Десетки висят и чакат автобуси, за да пътуват по направлението Пловдив-София.  "Столичната община е прекратила договора на "Витоша експрес", която има дневно 8 курса от втория град в България до столицата и обратно", обясни управителят на "Хеброс бус" Веселин Дошков, който държи автогарата. Според него лудницата е пълна и проблемът ще се задълбочи. Няма автобуси, които да поемат пътникопотока.

"Витоша експерс" изпълнявала сутрин 4 курса от София до Пловдив, а останалите 4 са в следобедните часове. "Нямам представа как ще се придвижат тези хора", вдига рамене Дошков. Според него трябва да прибегнат до услугите на БДЖ. Фирмата на Дошков изпълнява дневно 9 курса от Пловдив до София и обратно, но те не могат да поемат целия поток.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Има диплома Оперната певица лекува с космическа енергия Оперната певица Весела Нейнски владее техниките на хипнозата, научи "България Днес". Участничката във "ВИП брадър" е сертифициран терапевт от Българската асоциация по хипноза и хипнотерапия, показа проверка на вестника. Самата Нейнски признава, че е вкарвала много хора в транс.

Роки носи вода и говори по телефона Самобитният български гений ражда невероятни изобретения, някои от които още чакат да влязат в приложение. Едно от последните невероятни постижения е робот болногледач, научи "България Днес". Тенекиеният Роки е роден в гаража на 32-годишния инж. Росен Христов от Шумен.

Климатологът доц. Георги Райчев крачи из София забързано и хлднокръвно дава прогнози за времето по телефона, видя "България Днес". За няколко стотин метра апаратът му не спря да звъни, като Райчев убеждаваше потърсилите го, че температурите наистина ще паднат рязко към края на седмицата и ще вали сняг.