Заявленията за “Олимпик” - по пощата

https://www.24chasa.bg/novini/article/7032435 www.24chasa.bg
Близо 200 хиляди коли останаха без "Гражданска отговорност" след отнемането на лиценза. СНИМКА: Архив

Клиентите на фалиралия застраховател “Олимпик” могат да подадат заявление за изплащане на предварително прекратените полици по пощата. В сайта на компанията са публикувани заявленията, които се попълват и изпращат до седалището на компанията у нас - гр. София , бул. “Гоце Делчев” № 142 -142А. Другият начин да се предяви искането е в 5-те ликвидационни центъра - в София, Варна, Бургас, Пловдив и Стара Загора.

Връщането на средствата ще стане след обявяване на дружеството в несъстоятелност от кипърския съд. Очаква се делото да бъде през септември, а след него започва да се изготвя списък на кредиторите на дружеството, в които влизат и българските граждани, на които компанията дължи общо 9,3 млн. лв. по прекратените полици.

Близо 200 хиляди автомобила останаха без задължителната полица "Гражданска отговорност" у нас, след като кипърските власти отнеха лиценза на "Олимпик".

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Специална марка, посветена на 15-годишнината от приемането на България в НАТО, бе валидирана вчера в Министерски съвет. Пощенската марка изобразява трабантчето на тогавашния външен министър Соломон Паси. Освен него в церемонията участваха министърът на външните работи Екатерина Захариева и министърът на транспорта Росен Желязков.

Трябва да бъдем държани в ареста най-дълго време, за да може да се сложи ръка на фирмената ни собственост. От задържането ни се цели икономически ефект! Това заяви вчера пред апелативния спецсъд Евгения Банева, съпругата на олигарха Николай Банев, по повод дружествата, които двамата управляват, научи "България Днес".

Народният бард Веселин Маринов мина на повикване. Звездата бе изловена от топпапараците на "България Днес" търпеливо да чака пред столична бизнес сграда, тръпнейки да получи обаждане, за да бъде пуснат вътре. Изпълнителят на "Горчиво вино" чинно постоя десетина минути, говорейки по телефона с папка под мишница с надеждата да му отворят дверите на