Заявленията за “Олимпик” - по пощата

https://www.24chasa.bg/novini/article/7032435 www.24chasa.bg
Близо 200 хиляди коли останаха без "Гражданска отговорност" след отнемането на лиценза. СНИМКА: Архив

Клиентите на фалиралия застраховател “Олимпик” могат да подадат заявление за изплащане на предварително прекратените полици по пощата. В сайта на компанията са публикувани заявленията, които се попълват и изпращат до седалището на компанията у нас - гр. София , бул. “Гоце Делчев” № 142 -142А. Другият начин да се предяви искането е в 5-те ликвидационни центъра - в София, Варна, Бургас, Пловдив и Стара Загора.

Връщането на средствата ще стане след обявяване на дружеството в несъстоятелност от кипърския съд. Очаква се делото да бъде през септември, а след него започва да се изготвя списък на кредиторите на дружеството, в които влизат и българските граждани, на които компанията дължи общо 9,3 млн. лв. по прекратените полици.

Близо 200 хиляди автомобила останаха без задължителната полица "Гражданска отговорност" у нас, след като кипърските власти отнеха лиценза на "Олимпик".

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Министерски съвет е най-доброто място за вдъхновение за карикатуриста Чавдар Николов. Майсторът на рисуваната сатира бе изловен от топпапараците на "България Днес" да обикаля около властовите сгради на бул. "Дондуков", нарамил торбичка с най-ценното си - материали за шаржове. Николов очевидно е готов, щом види някой управник,

Мая Манолова дъх не може да си поеме от работа. Омбудсманът проведе сериозен разговор по телефона, след което забърза крачка явно за важна делова среща. Макар динамичното си всекидневие, Мановола поддържа стилен външен вид, като се започне от фризурата й, минава през бутикова чанта и завършва с обувките й.

Късо съединение в електрически стълб в столицата на бул. България предизвика временно блокиране на движението в посока центъра. В отстраняването на аварията се включиха екипи на енергото и