Кандидатствайте в Икономически университет – Варна!

https://www.24chasa.bg/novini/article/7049151 www.24chasa.bg

От 13.09.2018 г. стартира септемврийският етап за прием на студенти в образователно-квалификационна степен „магистър“.

Имате възможност да избирате между 30 магистърски специалности, да се обучавате в модерна и комфортна среда, да получите международно призната диплома и да се развивате кариерно.

Приоритет за Икономически университет – Варна е подготовката на високо квалифицирани кадри, чиито знания, умения и компетенции отговарят на потребностите на съвременните бизнес организации. С цел повишаване на практическата насоченост и качеството на образователната услуга в университета се провежда обучение по съвместни магистърски програми с бизнеса.

ИУ – Варна предлага магистърски специалности в четири професионални направления: "Икономика", "Администрация и управление", „Туризъм“ и "Информатика и компютърни науки". Формата на обучение е редовна (включително редовна електронна и редовна модулна), задочна или дистанционна.

Студентите в образователно-квалификационна степен "магистър" се приемат чрез конкурс по документи.

Документи се подават от 13 до 19 септември 2018 г. в основната сграда на университета на бул. „Княз Борис I“ № 77.

Повече информация за кандидатстването и обучението в ИУ - Варна ще откриете в сайта на университета на адрес http://www.ue-varna.bg

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Австрийски професор направи чудо с мен, вече ходя с токчета Борислав РАДОСЛАВОВ "Вече правя опити да тичам след синовете ми. Играем с тях футбол и федербал. Кракът ми беше счупен и изкривен, претърпях множество операции и живеех във фитнеса заради постоянната рехабилитация. Докато накрая един австрийски професор направи чудо с мен и отново ми

Атанас Стоев дал обет преди 39 години Хиляди левове е дарил на бачковската чудотворна икона на Пресвета Богородица лидерът и основател на оркестър "Канарите" Атанас Стоев! Музикантът дава обет преди четири десетилетия, че всяка година ще свири в Бачково и със събраните средства ще подпомага съхранението на светинята.

ЦСКА-София привлича френски футболист, съобщиха вчера всички спортни информационни агенции, като в първоначалните информации не се съобщаваше името на играча. Единствената информация за него беше, че не е свободен агент и ще бъде закупен от "червените". Футболистът вчера трябваше да мине медицински прегледи и да подпише договора си с ЦСКА-София.