Кандидатствайте в Икономически университет – Варна!

https://www.24chasa.bg/novini/article/7049151 www.24chasa.bg

От 13.09.2018 г. стартира септемврийският етап за прием на студенти в образователно-квалификационна степен „магистър“.

Имате възможност да избирате между 30 магистърски специалности, да се обучавате в модерна и комфортна среда, да получите международно призната диплома и да се развивате кариерно.

Приоритет за Икономически университет – Варна е подготовката на високо квалифицирани кадри, чиито знания, умения и компетенции отговарят на потребностите на съвременните бизнес организации. С цел повишаване на практическата насоченост и качеството на образователната услуга в университета се провежда обучение по съвместни магистърски програми с бизнеса.

ИУ – Варна предлага магистърски специалности в четири професионални направления: "Икономика", "Администрация и управление", „Туризъм“ и "Информатика и компютърни науки". Формата на обучение е редовна (включително редовна електронна и редовна модулна), задочна или дистанционна.

Студентите в образователно-квалификационна степен "магистър" се приемат чрез конкурс по документи.

Документи се подават от 13 до 19 септември 2018 г. в основната сграда на университета на бул. „Княз Борис I“ № 77.

Повече информация за кандидатстването и обучението в ИУ - Варна ще откриете в сайта на университета на адрес http://www.ue-varna.bg

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

На сестрите от клана Кардашиян-Дженър не им върви с баскетболистите. Кендъл Дженър стана поредната, която си навлече любовно разочарование с високо момче. Моделката се раздели с Бен Симънс. Красавицата и баскетболистът на "Филаделфия Севънти Сиксърс" бяха заедно около година. Краят на връзката им изненада всички зад океана.

Разпитът на Кико завършил, преди да е започнал Машина на времето откриха разследващи по мегаделото срещу сочените за топавтоджамбази Яро, Кико, Лъвицата и компания! Следователи са успели да върнат времето назад, като са записали, че разпитът на един от подсъдимите е завършил близо час преди да е започнал.

Данъци и такси не са най-приятното нещо, за което да се дават пари, а Камен Воденичаров си намери чудесно оправдание, за да не плаща! Щом видя огромните опашки пред районното кметство, актьорът направи обратен и се върна в новата си кола. Преди време апаши задигнаха возилото на тв водещия и той бе принуден да се сдобие с ново.