Това е Антон Арабаджиев от сигнала на Великобритания за нелегалните цигари

https://www.24chasa.bg/novini/article/7063007 www.24chasa.bg
Антон Арабаджиев

"24 часа" благодари на ПИК за бдителността. Сайтът "любезно" е посочил неволна грешка със снимка на човек от публикацията "Арабаджиев, но не Ветко, издал нелегалните фабрики за цигари на Миню Стайков и Бирмите".

В броя на "24 часа" от 19 септември е публикувана снимка на Александър Арабаджиев, който е братовчед и съдружник на основния герой в материала Антон Арабаджиев. "24 часа" се извинява на първия за допуснатата неточност.

Това е Антон Арабаджиев от сигнала на Великобритания за нелегалните цигари

За двамата има серия телевизионни предавания от 2014 г., в които пловдивчанинът Милен Паунчев ги обвинява, че са го ощетили с 6 млн. лв. чрез престъпна схема. Паунчев наследил имоти от родителите си, но братовчедите го измамили да подписва документи, чрез които те станали собственост на техни фирми.

По казуса в едно от телевизионните студиа - на ТВ7, е гостувал Александър Арабаджиев, който е разговарял с Паунчев във видеовръзка. В надписите обаче е изписано името Антон Арабаджиев. Впоследствие тази вероятно неволна грешка на колегите е тиражирана и от други електронни сайтове, според чиито публикации заснетият да разговаря с Паунчев е именно Антон Арабаджиев, докато в студиото всъщност е братовчед му Александър. Вероятно става дума за неволна грешка на колегите през 2014 г., на която ние сме се предоверили.