Бивш шеф на СДВР за убитата тв водеща в Русе: Убеден съм, че този случай ще бъде разкрит

https://www.24chasa.bg/novini/article/7092470 www.24chasa.bg
Валери Йорданов, бивш шеф на СДВР Кадър: БНТ

"Информацията, която тече, е доста разностранна по отношение на версиите, по които се работи, и нещата, които са намерени. Но не бива да се избързва, особено с версиите. Аз съм убеден, че този случай ще бъде разкрит", каза пред БНТ бившият шеф на СДВР Валери Йорданов по повод бруталното убийство на тв водещата в Русе Виктория Маринова.

"Водещата версия може да бъде една, вследствие друга да излезе напред. Доста рано е да се каже коя е основната", каза още той.

"Не ми е известно тя да е разследващ журналист. Самият факт, че това е медийна личност няма как да не даде отражение, както в нашите медии, така и в чуждите медии. В Русе тя е развивала доста активна дейност. По-важен е фактът, че този случай, който потресе нашето общество, освен че е брутален, трябва да се замислим по отношение на някои от предисториите", заяви Йорданов за жертвата Виктория Маринова.

30-годишната жертва на бруталното убийство в Русе СНИМКА: Фейсбук
30-годишната жертва на бруталното убийство в Русе СНИМКА: Фейсбук

"При много случаи се правят повторни огледи и това, което се изземва в процеса на разследването, се приобщава към делото", завърши той. 

"Нека да оставим МВР и прокуратурата да си свършат работата и да не бъдат под този натиск, под който са поставени в момента. В крайна сметка не става върпос за някакво елементарно деяние, става върпос за най-тежкото престъпление", добави популярен адовкат.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Тя винаги е била неудобна, а търсенето й занимание самотно КОЙ Е ТОЙ Журналистът Павел Владимиров ще бъде водещ на най-новия уеб сериал у нас. "Скритата истина" ще търси отговори на редица обществени проблеми основно чрез скечове и шеги, а първият епизод, който е посветен на убития в катастрофа навръх Великден телевизионен водещ Милен Цветков

Данна стана на 16 г., направи синьо парти Чисто нова песен получи най-малката фолкпевица у нас. Данна беше възнаградена с подаръка за 16-ия си рожден ден, след като принудително беше в тримесечно творческо затишие заради коронавируса. Това е първата й самостоятелна песен, откакто започна да гради кариера. Досега тя имаше няколко дуета

Предлагат кумуване и бой в края на тържеството "Срам те е от твоите роднини, а се налага да се ожениш. Обади ми се, ще ги заместим". Така започва обява в социалните мрежи, която се превърна в хит напоследък. Предприемчива дама Николина Георгиева предлага нестандартната услуга да е гост под наем на сватба срещу заплащане