Тома Биков за убийството на Виктория: Да се извиним на полицията за съмненията

https://www.24chasa.bg/novini/article/7094475 www.24chasa.bg
Тома Биков СНИМКА: Архив

Държавата, каквото може, трябва да направи, за да се осигури максимална сигурност и разкриване на убийствата. Това коментира пред журналисти в парламента Тома Биков от ГЕРБ във връзка с предложението на Искрен Веселинов от Обединени патриоти за промени в НПК, съобщи БТА.

По думите му, това са много сериозни неща, те би трябвало да бъдат обсъдени и ще бъдат обсъдени. Въпросът бил да се прецени докъде може да се помогне и откъде започва моментът, от който може да се навреди.

Конкретният повод е убийството на Виктория Маринова от Русе.

Трябва да поздравим полицията и, може би, да се извиним за всички съмнения, които имаше, преди да бъдат предоставени каквито и да е било информации, смята депутатът.

Биков е съгласен също, че е важно засилване на полицейското присъствие и осигуряване на такова в малките населени места.

Със сигурност и полицейското присъствие е важно. За съжаление такива неща са се случвали и преди, ще се случват и занапред, защото един процент, може би има малък процент от населението, който е с такива психопатични нагласи, и каквато и претенция да се направи, ще има такива хора, посочи политикът.

По повод оставката на Николай Нанков като депутат от ГЕРБ и възраженията на БСП, свързани с евентуалното му връщане в правителствения екип, Биков коментира: БСП отговарят за морала в обществото, ние сме по-неморални.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

В перфектна форма е певицата Вики Терзийска, позната като вокалистка от групата "Мастило". Красавицата и майка на две деца е засечена със своя позната да пие кафе и да се радва на приятното пролетно време. Вики залага на черно палто и ботуши над коляното, които демонстрират стройната й фигура и дълги крака

Григор Димитров и Мария Шарапова може и да са разделени от пет години, но рускинята не крие симпатиите си към българина. Двамата запазиха приятелските си отношения и вече на няколко пъти го демонстрираха. Маша е готова отново да покаже, че не таи лоши чувства към бившето си гадже. Няма как иначе да тълкуваме факта, че е готова да се вдигне от САЩ

Синята легенда и бивш национал Даниел Боримиров може да не рита отдавна, но финтира умело с маската си. Топпапараците на "България Днес" уловиха футболиста да носи по четири различни начина предпазното си средство в рамките на няколко минути. Боримиров ту е покрил цялото си лице, ту сложил маската под носа си, ту го дърпа напред-назад