Сидеров: Не е важно дали със Симеонов си разменяме реплики, а как ще се представим на изборите

https://www.24chasa.bg/novini/article/7106112 www.24chasa.bg
Волен Сидеров Кадър: БНТ

Не за първи път се случва ситуация като днешната. Ръководството на групата се решава от цялата група, но за момента заявеното на НФСБ няма правна стойност. Симеонов изведнъж отговаря бързо. От месеци говоря, че ние трябва да се явим заедно на европейските избори. Нашата коалиция не е толкова важна, не е толкова важно дали със Симеонов си разменяме реплики, а как ще се представим на изборите. Това каза лидерът на "Атака" Волен Сидеров в предаването "Още от деня" по БНТ.

В Европа става революция, в която ние трябва да участваме. Начело на Русия и на САЩ стоят президенти, които са консерватори. В Европа започва да назрява мнението, че тези санкции са вредни за Европа, не само за Русия, коментира той.

 Правителството се изказа по всички въпроси, в новините на БНТ нямаше новина за спирането на телевизия "Алфа". Телевизията не е спирала, надписът е вид телевизионно излъчване, каза още Волен Сидеров.

"Валери Симеонов закрива и разкрива автокефални църкви като дискотеки в Слънчев бряг - това вече е недопустимо". С тези думи Сидеров определи коментарите на вицепремиера относно конфликта между Русия и Украйна за независимостта на Украинската православна църква.

"Да всяваш разкол в църквата е типичната соросова работа. Нека да се поправи - да каже няма да правя разколи в църквата, няма да се меся... министър-председателят също му направи бележка", допълни Сидеров.