Екип на BBDO Group е единственият от България с приз на Young Drummers Competition (Golden Drum 2018)

https://www.24chasa.bg/novini/article/7122629 www.24chasa.bg
Първият от серията постери за Тартини на българския екип

172 проекта от 28 държави

се състезаваха за призовите места

Кристина Симеонова от Graffiti BBDO (BBDO Group) и Мая Златкова от Proximity Sofia (BBDO Group) са единственият български екип, който спечели приз в Young Drummers Competition – конкурсът, който се състоя в рамките на 25-ото юбилейно издание на международния фестивал за реклама Golden Drum в Порторож, Словения.

Вторият постер

Състезанието беше между 172 проекта от 28 държави.

Третият постер

Екипът на BBDO Group спечели 3-о място с творческата концепция “Hear Tartini in every step”. Задачата пред младите рекламисти беше да подсилят имиджа на Пиран като град на Джузепе Тартини. Участниците трябваше да представят постер или серия от постери, които по-нататък могат да бъдат развити в кампания.

Мобилно приложение за рекламната кампания за Тартини

„За нас това отличие е много важно признание. Имахме силна конкуренция от много различни държави и култури и работата ни беше оценена от международно жури, което е още по-ценно. За съжаление много късно разбрахме, че печелим и нямахме възможност да присъстваме лично на церемонията в Словения, но се надяваме догодина да сме там с първо място“, казват те.

Международният рекламен фестивал Golden Drum Advertising Festival в Порторож е създаден през 2004 г. и награждава креативната рекламна комуникация.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Нелепо припознаване става причина за смъртта на сириеца Локман Ибрахим. Според криминалисти наемникът, изпратен от хора на ВИС-2, е трябвало да убие брат му Бахзад, сочат от МВР за един от босовете на контрабандните канали у нас. Самата екзекуция е извършена късно вечерта на 19 юли 2004 г. Куршумите застигат 37-годишния сириец с български паспорт

Богдан и Янко с обща кръвоносна система, единият е добре, другият - в кома Борислав РАДОСЛАВОВ Сиамските близнаци са под ключ в социален дом в Бургас. До тях не се допуска никой друг освен семейството и всякаква информация за състоянието им е забранена. Това показа проверка на "България Днес". Богдан и Янко се родиха през август 2016 г.

Нова серия финансови проблеми и дела заплашват богатството на Ветко Арабаджиев, показа проверка на "България Днес". След обвиненията за пране на пари и последвалия запор на част от богатството му за олигарха са се присетили от НАП и руският гражданин Семьор Данилюк. Заради неплатени дългове и данъчни задължения приходната агенция и чужденецът са