Екип на BBDO Group е единственият от България с приз на Young Drummers Competition (Golden Drum 2018)

https://www.24chasa.bg/novini/article/7122629 www.24chasa.bg
Първият от серията постери за Тартини на българския екип

172 проекта от 28 държави

се състезаваха за призовите места

Кристина Симеонова от Graffiti BBDO (BBDO Group) и Мая Златкова от Proximity Sofia (BBDO Group) са единственият български екип, който спечели приз в Young Drummers Competition – конкурсът, който се състоя в рамките на 25-ото юбилейно издание на международния фестивал за реклама Golden Drum в Порторож, Словения.

Вторият постер

Състезанието беше между 172 проекта от 28 държави.

Третият постер

Екипът на BBDO Group спечели 3-о място с творческата концепция “Hear Tartini in every step”. Задачата пред младите рекламисти беше да подсилят имиджа на Пиран като град на Джузепе Тартини. Участниците трябваше да представят постер или серия от постери, които по-нататък могат да бъдат развити в кампания.

Мобилно приложение за рекламната кампания за Тартини

„За нас това отличие е много важно признание. Имахме силна конкуренция от много различни държави и култури и работата ни беше оценена от международно жури, което е още по-ценно. За съжаление много късно разбрахме, че печелим и нямахме възможност да присъстваме лично на церемонията в Словения, но се надяваме догодина да сме там с първо място“, казват те.

Международният рекламен фестивал Golden Drum Advertising Festival в Порторож е създаден през 2004 г. и награждава креативната рекламна комуникация.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Споразумение! Тази дума огласяше вчера спецсъда по делото срещу сина на изчезналия Йоско Костинбродския – Иван, и още 17 души за бандата за наркоразпространение и подготовка на убийства на разследващи. По-голямата част от подсъдимите са навити да се признаят за виновни и да сключат сделка с прокуратурата за смешно ниски наказания,

Репликата "Има Господ" стана един от мотивите на съда да отстрани от поста му шефа на НОИ в Силистра Милен Пенчев! Думите са изречени от съпругата на Пенчев - Силвия, майка на поп звездата Тита. Религиозната констатация е отправена от Силвия към служителката Костадинка Андонова на работното й място в края на март и е чута от други чиновници.

Иван Бандаловски се прояви като прилежен гражданин, събирайки грижливо в найлоново пликче отпадъците си и изхвърляйки ги в контейнер, видя "България Днес". Облечен спортно и с повдигнат крачол, вероятно за да се вижда по-ясно една от татуировките на крака му, футболистът чинно отиде до кофата за смет.