35 деца влизат днес в клуба на “Отличниците на България”

https://www.24chasa.bg/novini/article/7127123 www.24chasa.bg

Образователния министър Красимир Вълчев връчва наградите им на церемония

35 ученика, които през тази година спечелиха медали от международни състезания по различни научни дисциплини влизат днес в клуча на “Отличниците на Бълггария”.

Вторият випуск “Отличниците на България” ще бъдат наградени на специална церемония в София от министъра на образованието Красимир Вълчев.

“Отличниците на България” е инициатива на “24 часа” за популяризиране на най-добрите ученици в България. За да получат членство в клуба те трябва да са спечелили медали от международни състезания по научни дисциплини или да са издържали матурите след 12-и клас с пълни шестици. В клуба на отличниците влизат и признати от международни организации и университети постижения на български ученици. За първи път през тази година в “Отличниците на България” има и музикант.

Да станат посланици на промяната в българското образование и да дадат техните виждания за дигитализиране на училищата ще е първата задача на втория випуск на “Отличниците на България”.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Видимо угрижена, Деси Банова обядва със своя близка приятелка, видяха зорките папараци на "България Днес". За неангажиращата среща бившата синоптичка залага на дантелена черна рокля, която синхронизира идеално с дългите й руси коси. Впечатление прави червеният конец против уроки, който Деси е вързала на лявата си ръка.

Актьорът Тончо Токмакчиев е баш дядо, видяха топпапараците на "България Днес". Дъщерята на комика Таня, която живее със семейството си в Испания, се е прибрала за малко в България. По този повод щастливият кукувец гордо разходи 11-месечния си внук в столицата. Компания му правеха жена му и дъщеря му,

Проблеми с киберсигурността и хакерските атаки изпитва Светия Синод, установи проверка на "България Днес". В момента един от официалните сайтове на митрополитите рекламира епилация на краката на китайски език, а друг предлага почивка в Румъния на английски. От своя страна ръководството на Софийската епархия предупреди за измами свързани с