Cannes Lions отново в България, събира успешни жени от цял свят

https://www.24chasa.bg/novini/article/7127970 www.24chasa.bg
Жените лектори, които пристигат в София

Специалисти от българската и световната

комуникационна индустрия ще се срещнат

в София в рамките на програмата SEE IT BE IT

За втори път най-големият и значим рекламен фестивал в света Cannes Lions ще гостува в България по покана на творческия директор на Noble Graphics – Мария Милушева. Поводът е специалното българско издание на програмата SEE IT BE IT, създадена в отговор на дисбаланса между мъже и жени на ръководни позиции в индустрията.

На 4 ноември 2018 г. специалисти в рекламната и маркетинговата индустрия от цял свят, както и представители на фестивала Cannes Lions, ще се срещнат с българската публика. Целта на събитието е да даде видимост и признание за успехите на жените, както и да подпомогне професионалното им развитие.

Лекторите ще споделят с аудиторията опита си, ще разкажат личните си преживявания, които са им помогнали да се преборят със собствените си страхове и ограничения, както и с предизвикателствата, които стоят пред всяка жена с желание за успешна кариера.

Теми на събитието ще са силата на идеите, важността на различните гледни точки, новите лидерски стилове, грижата за себе си, развитието на комуникациите и как личният живот и семейството влияят на кариерата на различните полове по различен начин.

Инициативата SEE IT BE IT Bulgaria се състои от лекционен семинар и серия от тематични срещи с успешни жени, които ще се проведат в месеците преди и след събитието.

През 2017 г. SEE IT BE IT напусна за първи път границите на Кан, за да организира заедно с Noble Graphics среща, на която специалисти на водещи позиции в рекламната и маркетинговата индустрия от Великобритания, Белгия, Пакистан, Румъния, Австралия и България споделиха виждания за жените в бизнеса и развитието на рекламната индустрия. 

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Нелепо припознаване става причина за смъртта на сириеца Локман Ибрахим. Според криминалисти наемникът, изпратен от хора на ВИС-2, е трябвало да убие брат му Бахзад, сочат от МВР за един от босовете на контрабандните канали у нас. Самата екзекуция е извършена късно вечерта на 19 юли 2004 г. Куршумите застигат 37-годишния сириец с български паспорт

Богдан и Янко с обща кръвоносна система, единият е добре, другият - в кома Борислав РАДОСЛАВОВ Сиамските близнаци са под ключ в социален дом в Бургас. До тях не се допуска никой друг освен семейството и всякаква информация за състоянието им е забранена. Това показа проверка на "България Днес". Богдан и Янко се родиха през август 2016 г.

Нова серия финансови проблеми и дела заплашват богатството на Ветко Арабаджиев, показа проверка на "България Днес". След обвиненията за пране на пари и последвалия запор на част от богатството му за олигарха са се присетили от НАП и руският гражданин Семьор Данилюк. Заради неплатени дългове и данъчни задължения приходната агенция и чужденецът са