Cashback World със сензационен smart браузър plug-in за онлайн клиенти

https://www.24chasa.bg/novini/article/7172765 www.24chasa.bg

С браузъра plug-in “Cashback Helper” международната покупателна общност Cashback World вдъхнови своите 11 милиона членове, намиращи се в 47 държави в цял свят. Практичният инструмент дава възможност на клиентите никога да не пропускат Cashback и други покупателни предимства.

Cashback World членовете получават до 5 % Cashback и Shopping Points за всяка покупка при някой от нашите 120,000 търговски партньори в цял свят, които в последствие могат да осребряват при търговски партньори срещу атрактивни Deals и предложения. Благодарение на “Cashback Helper” plug – in за Firefox, Chrome и Safari вече е още по-лесно за онлайн клиентите да се наслаждават на тези предимства.

Cashback Helper информира клиентите чрез Google Search bar, че компанията, която търсят, е търговски партньор на Cashback World и показва на потребителите в информационната лента, колко Cashback и Shopping Points са събрали или дали имат Deals, които могат да използват. Когато намерят желания онлайн търговски партньор, трябва само да кликнат върху „Активиране на Cashback”, за да могат да се възползват от покупателните предимства на Cashback World. Фактът, че вече не е нужно да се вписват предварително с потребителски данни на cashbackworld.com, е достатъчно красноречив за това, колко лесен за използване е plug-in – достатъчно е да се впишеш с потребителски данни в Cashback Helper.

И не е само това – минималистичен, ясен дизайн, който прави нужната информация лесна за откриване – показани са топ търговски партньори, нови търговски партньори и техните настоящи кампании. Ловуването на желани онлайн или офлайн търговски партньори е съвсем лесно: Чрез кликване върху иконата с лупата в горния десен ъгъл желаният магазин може бързо да бъде намерен. За фенове на AS Roma, MotoGP™ и всички други реномирани търговски партньори на Cashback World, Cashback Helper е наличен в дизайна на собствения любим клуб.

Кликнете върху линка за допълнителна информация относно това, как да инсталирате Cashback Helper www.cashbackworld.com/helper.

Относно Cashback World

Международната покупателна общност Cashback World предлага атрактивни покупателни предимства (Cashback и Shopping Points) на клиентите, които биха искали да спестяват пари при пазаруване в цял свят на място в търговски обект с Cashback Card или онлайн. В допълнение Cashback World предоставя на компаниите некомплицирана и иновативна лоялна програма за клиенти, която им позволява да станат част от този свят на пазаруването. Cashback World е в момента активен на 47 пазари. 11 милиона члена се наслаждават на покупателни предимства при около 120,000 търговски партньори в цял свят.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Опита да направи образованието ни игра и забавление, става най-младият професор Иво АНГЕЛОВ На 87-годишна възраст в неделя издъхна бележитият ни математик, политик и дипломат Благовест Сендов. За мнозина той беше познат като председател на Народното събрание в смутните времена от 1995 до 1997 г., но най-големите му успехи идват в научната сфера

Рибите ми помогнаха да се издигна в съдийството, казва кумът на Камата - Атанас Узунов Футболната легенда Христо Стоичков е станал специалист в улова на шарани в Америка. Това разкри неговият кум - бившият футболен съдия Атанас Узунов, който тези дни отпразнува своя имен ден. 64-годишният топрефер е общински съветник в Пловдив

Символът на културното министерство през 2013 г. - ексминистър Владо Пенев и секссимволът на родния театър Захари Бахаров са неразделни. Двамата въпреки разликата в годините са близки приятели и отново бяха засечени рамо до рамо до Народния театър от топпапараците на "България Днес". Веселата компания дори се запъти на обяд след репетиции